Cancan ultimă oră

Reacția lui Robert Sfăt, după ce mama lui, Briggite a fost bătută: „Eu îl înțeleg!“

Publicat: 28 sept. 2020
Robert Sfăt
Robert Sfăt îi ia partea lui Florin Pastramă și o învinovățește pe mama lui

Robert Sfăt, fiul Brigittei, a reacționat după ce la sfârșitul săptămânii trecute au apărut imagini îngrozitoare în care mama sa era bătută de Florin Pastramă. Robert Sfăt îi ia partea lui Florin Pastramă și o învinovățește pe mama lui.

„Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei“, i-ar fi spus Robert Sfăt unui apropiat.

Reacția lui Robert Sfăt, după ce mama lui, Briggite a fost bătută: „Devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic!“

Robert Sfăt a adăugat că mama sa are un comportament violent dacă cineva își permite să nu facă așa cum vrea ea.

„Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști“, a menționat Robert Sfăt.

Brigitte Pastramă, primele declarații după bătaia încasată de la soțul ei, în parcare

Zilele trecute, Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte și a tăvălit-o într-o parcare. Din imaginile surprinse de trecători, se vede cum bărbatul o ia pe soția lui și o aruncă pe jos. Aceasta este cu mâinile și picioarele strânse pentru a se feri de eventualele lovituri ale consoarte. La un moment dat, vedeta vrea să se ridice de pe jos dar Florin o ia și o aruncă din nou la pământ. Mai mult, acesta a strigat la ea: ””De ce nu te potolești, fă!”.

Trecătorii au încercat s-o salveze pe Brigitte, dar s-au ales și ei cu vorbe grele din partea lui Florin Salam. Brigitte a reușit să se ridice de jos și a fugit imediat în mașina sa de lux.

”Îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea”

După câteva ore de când spiritele s-au mai calmat, a apărut și prima reacție a vedetei, care a explicat ce a căutat pe jos, prin parcarea supermarketului. Brigitte Pastramă nu este deloc mulțumită de cum șofează soțul ei și s-a temut că-i va lovi din nou mașina, iar de-aici a început scandalul.

”Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”, a spus Brigitte.

Care este varianta lui Florin Pastramă

Aceeași variantă a avut-o și Florin Pastramă.

”Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (…) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a spus și Florin Pastramă!

Comentarii
Adauga un comentariu