Cancan

Reacția lui Vlad Gherman, când a aflat că fosta sa iubită are pe altcineva: „Suntem liberi să facem ce vrem”

Publicat: 14 sept. 2021
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, spate în spate
După ce Cristina Ciobănașu a fost surprinsă în brațele altui bărbat, în spațiul media au apărut tot felul de controverse.

La câteva luni de la despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu iubește pe altcineva. De aceea, fanii actorului s-au așteptat ca acesta să sufere enorm. În schimb, Vlad Gherman a declarat că se bucură de faptul că fosta sa parteneră a reușit să iubească din nou.

După ce Cristina Ciobănașu a fost surprinsă în brațele altui bărbat, în spațiul media au apărut tot felul de controverse. Din dorința de a clarifica situația, frumoasa actriță și Vlad Gherman au ales să realizeze o postare comună, în care să vorbească deschis despre relația lor de acum.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, explicații despre relația lor, pe Instagram: „Suntem liberi să fim cu cine vrem”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au fotografiat împreună, spate în spate și au postat imaginea pe Instagram. Alături de aceasta apare și o descriere, în care subliniază că pe ei îi unește o prietenie strânsă și că se susțin în continuare, însă fiecare are dreptul de a începe o nouă relație.

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză 🤣)

Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine.

În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.’, a fost mesajul scris de Cristina Ciobănașu, același postat și de Vlad Gherman pe contul său de Instagram, în afară de ultima parte.

Vlad Gherman știa că fosta sa parteneră are un nou iubit: „Chiar ea a venit să îmi spună”

Vlad Gherman a confirmat că fosta sa iubită are pe altcineva. El a postat un videoclip, pe canalul său de YouTube, în care și-a spus părerea despre relația frumoasei actrițe. A făcut o serie de dezvăluiri, la care nimeni nu se aștepta.

„Hai să o luăm cu începutul. Cris și cu mine ne-am despărțit. Punct. Ăsta e începutul. Nici măcar nu ar trebui să vă dau nicio explicație. După ce ne-am despărțit, a urmat o perioadă foarte grea pentru amândoi și asta pentru că am stat numai împrueună. Iar după 9 ani, când brusc te trezești singur, nu prea știi ce să faci, nu știi pe unde s-o apuci. Deși e greu de crezut, am continuat să vorbim și să ne deschidem și să comunicăm lucruri care țin de persoana noastră din prezent.

Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta. Și singura chestie pe care am vorbit-o cu ea e că știa de la început că poate să fie văzută, că poate să scrie prin presă, și-a asumat lucrurile astea și s-a dus cu capul înainte. Ce e deranjant e că oamenii tind să răstălmăcească puțin adevărul”, a spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman: „Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas”

De asemenea, actorul a avut și un mesaj pentru gurile rele, spunându-le să îi lase în pace pe Cristina și pe noul ei iubit.

„În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Uitați-vă în ochii mei, nu mint.

Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas’, a mai adăugat tânărul actor, care a mărturisit că oricum a fost prima lui iubire și primul bărbat din viața lui Cris, pentru ea a fost prima ei relație‘, a mai spus actorul.

Adauga un comentariu