Sport

Reactia neasteptata a lui Gigi Becali la somatia Armatei. „Acum te-ai trezit?”

Publicat: 29 iul. 2016
1

Gigi Becali a spus ca are dreptul sa foloseasca denumirea Steaua Bucuresti si ca a primit o hotarare de la Registrul Comertului, in cursul zilei de miercuri, care ii acorda acest drept. Mai mult, patronul „ros-albastrilor” spune ca nu a primit nicio notificare din partea celor din cadrul Armatei.

Armata i-a declarat un adevarat razboi lui Gigi Becali. I-a solicitat daune de peste 36 de milioane de euro. In apararea sa, patronul Stelei considera ca este indreptatit sa foloseasca in continuare numele echipei pe care a cumparat-o in urma cu 15 ani, si ca sa clarifice acest lucru, spune ca a primit o notificare de la Registrul Comertului care ii acorda acest drept.

Becali nu vede de ce sa achite suma de 37 de milioane de euro, solicitata de Armata. „Nu am primit nicio notificare. Din moment ce nu exista o hotarare judecatoreasca… Eu am notificare, de acum doua zile, dar in sens invers, ca pot folosi. Din moment ce hotararea de Registrul Comertului spune ca noi, Steaua Bucuresti, detinem palmaresul de 15 ani… In alta ordine de idei, acesti 37 de milioane de euro, pentru ce sa ii dam? Sa zicem ca avem deja un exemplu al celor de la Rapid, care sunt aproape morti ca echipa, care se desfiinteaza pentru patru milioane de euro. Sau Dinamo care este in insolventa. Daca avem un om care tine un brand in picioare, cu demnitate, ce vrem noi in tara asta? Eu nu stiu ce se mai vrea. Prin hotararea din 2014 pot sa fac zece desene, pe care noi le-am inregistrat la Registrul Comertului, dar care mi-a dat dreptul sa folosesc denumirea de Steaua Bucuresti, eu asa ma numesc, cu niciun fel de sigla, joc cu tricoul gol”, a declarat Becali.

In cazul in care reprezentantii Armatei ar avea dreptate, Becali este convins ca Romania nu va mai fi la fel de cunoscuta in Liga Campionilor, pentru ca echipa sa este singura care face diferenta la nivel european.

„Oamenii din Romania nu inteleg, eu am mai inregistrat 5 marci. Le-am dat ordin sa inregistreze 20 de marci. Este o hotarare a Consiliului ca FCSB inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti si avem voie, puteam folosi denumirea chiar si in intregime. Maine va trimit motivarea de la Tribunalul Bucuresti, pe care am primit-o acum doua zile. Sa zicem ca ar fi asa, ca ar avea dreptate ei, dar atunci ar fi de plans, pentru ca banii nu pot fi dati, nu participam cu Steaua in cupele europene, e singura care mai poate reprezenta Romania in cupele europene. Pentru ce facem asta? Suntem in legalitatea asta de 15 ani. Am stat in legalitate si dupa 15 ani ti-ai dat seama ca am platit toate datoriile si acum te-ai trezit ca folosesc fraudulos?”, a mai punctat patronul „ros-albastrilor”.

Adauga un comentariu