Cancan ultimă oră

Reacția Oanei Zăvoranu la postarea Oanei Roman: „Cum e posibil așa ceva. Opriți Pământul, eu cobor…”

Publicat: 25 iul. 2021

Oana Roman și Marius Elisei par să fie mai apropiați ca niciodată, acum, la puțin timp după împăcarea care a precedat divorțul anunțat înainte de Crăciun, anul trecut. Una dintre ultimele postări ale fiicei fostului premier al României, a făcut-o pe Oana Zăvoranu să aibă o reacție acidă și în același timp amuzantă, așa cum ne-a obișnuit.

Totul a pornit de la faptul că vedeta a publicat, pe Instastory, un filmuleț în care soțul ei apare complet dezbrăcat. Văzând imaginile, bruneta nu a stat prea mult pe gânduri și a „ars-o” pentru a nu știu câta oară pe soția lui Marius Elisei.

„Băi omule cum e posibil așa ceva. Opriți Pământul, eu cobor…Eu cred că nu mai aveți nevoie de nimic altceva mai concludent că lumea o ia razna și că P își bate la propriu joc de VOI GÂȘTELE decât poza asta”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Clipul a atras multe cometarii negative

Având în vedere că filmulețul a atras foarte multe critici și din partea fanilor, Oana a decis să îl șteargă, nu înainte să ofere și o reacție la reacția oamenilor.

„Când oamenii nu au umor, nu au nimic. E greu să duci o viață tristă și lipsită de puterea de a face umor și mai ales când duci lipsă de puterea de a face autoumor, ești doar un om trist și limitat.

Suntem o țară plină de profesori inteligenți și sfătuitori de seamă care trăiesc în ignoranță, ipocrizie și urâțenie sufletească. Suntem incapabili să scăpăm de frustrări și lipsuri personale și astfel suntem incapabili să evoluăm.

Vom rămâne mult și bine limitați, din păcate”, a fost mesajul Oanei Roman, postat ulterior tot pe Instagram.

Adauga un comentariu