Magazin

Reactia oficiala a McDonald’s Romania dupa zvonul ca dispare cel mai popular produs din meniu

Publicat: 22 mai 2013
1

McDonald’s urmeaza sa scoata Big Mac si Dublu Cheeseburger din meniu. Anuntul a fost facut de Business Week. Potrivit sursei citate, lantul de restaurante de tip fast-food vrea sa renunte la salata Caesar si la Southern Style Chicken Biscuit.

Informatia este dezmintita de reprezentantii McDonald’s Romania. „Portofoliul de produse McDonald’s Romania nu va fi reorganizat. Sandvisurile Big Mac si Dublu Cheeseburger raman in oferta permanenta a restaurantelor McDonald’s din Romania. Ii asteptam in continuare pe consumatori in restaurantele noastre pentru a se bucura de sandvisurile, meniurile sau deserturile lor preferate”, au precizat reprezentantii companiei, potrivit gandul.info.

Datele statistice arata ca Big Mac-ul reprezinta cel mai bine vandut sandvis. Numai anul trecut s-au vandut aproximativ 22 de milioane de bucati la nivelul intregii tari.

Pentru a atrage mai multi  clienti consumatori, McDonalds a crescut numarul de produse din meniu de la 85 in anul 2007, la aproximativ 145 de produse in prezent.

Potrivit unui e-mail obtinut de Boomberg News, lantul de restaurante are in vedere reducerea numarului de produse din meniu la acelasi nivel cu cel din 2007.

McDonald’s Romania avea la finalul anului 2011 putin sub 2.800 de angajati, cu peste 1.000 mai putin decat in perioada de boom, potrivit datelor de la Ministerul de Finante.

Comentarii
Adauga un comentariu