Cancan ultimă oră

Reacția subtilă a lui Radu Vâlcan, după ce fanii i-au atras atenția că a slăbit prea mult. Cum s-a fotografiat alături de Adela Popescu, în ziua de Crăciun?

Publicat: 25 dec. 2021
Reacția subtilă a lui Radu Vâlcan după ce fanii i-au atras atenția că a slăbit prea mult. Cum s-a fotografiat alături de Adela Popescu în ziua de Crăciun
Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri și iubite de fani

Prezentatoarea TV și partenerul ei petrec sărbătorile împreună.

Radu Vâlcan i-a făcut o surpriză de proporții soției lui și a dat o fugă în România de sărbători. Recent, realizatorul TV a publicat o fotografie emoționantă alături de mama copiilor săi, de care este nedezlipit.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, împreună de Crăciun

Radu Vâlcan  nu a putut sta prea mult despărțit de soția lui, așa că a luat o pauză de la filmările desfășurate în Thailanda și s-a întors în țară, pentru a petrece sărbătorile în familie.

Dacă prezentatorul TV a dezvăluit în nenumărate rânduri că se topește de dorul Adelei Popescu, actrița se pare că i-a simțit și mai mult lipsa tatălui copiilor săi, căci este nedezlipită de bărbat, de când acesta a venit acasă.

În urmă cu puțin timp, cei doi soți au publicat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, îmbrățișați, cu zâmbetul până la urechi, semn că revederea a fost una mult așteptată: „Sarmale…pardon, sărbători frumoase să aveți!”, a scris Radu Vâlcan, în dreptul fotografiei cu soția lui.

Radu Vâlcan, apariție îngrijorătoare după revenirea din Thailanda

Săptămânile petrecute în Thailanda și dorul de familie și-au pus vizibil amprenta asupra lui Radu Vâlcan.

Imediat după ce realizatorul TV a sosit în România și a postat mai multe fotografii, cei care îl urmăresc au început să se îngrijoreze pentru starea lui de sănătate, din cauza kilogramelor pierdute.

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară nici în mediul online, căci fanii i-au lăsat zeci de comentarii soțului Adelei Popescu:

„Ce ai slăbit așa?”,

„Arăți de parcă ai băut o săptămână”, „Nu prea ți-au dat aia să mănânci pe acolo, sper că ești ok”, „Scuze că scriu asta, dar ești foarte slab, sper din suflet că ești bine”, au fost doar câteva dintre mesajele celor de acasă, la una dintre fotografiile lui Radu Vâlcan.
Adauga un comentariu