Cancan ultimă oră

Reacția unui câine la bebeluș a devenit virală

Publicat: 18 mart. 2020

La fel ca un frate mai mare, un câine trebuie să se adapteze la noul membru al familiei. Nu te-ai aștepta însă ca un patruped să-și manifeste astfel sentimentele.

Când există deja un copil în familie, părinții își fac griji la al doilea copil. Nu știu cum va reacționa fratele mai mare. Nu-și dau seama dacă va fi nervos pentru că nu va mai fi în centrul atenției sau se va bucura pentru că poate să aibă grijă de cineva. Scenariile posibile sunt foarte multe și, în mod surprinzător, multe dintre ele se aplică și în cazul în care ai un câine de câțiva ani și tocmai ai venit acasă cu un bebeluș.

Pornind de la această premisă, un cuplu de tineri părinți a decis să imortalizeze prima interacțiune a patrupedului din casă cu cel mai nou membru al familiei. Câinii sunt ființe iubitoare și protectoare, iar având în vedere cât de firav este un bebeluș, nu se aștepta nimeni la o scenă dramatică sau agresivă. În același timp, nu prea aveai cum să prezici ce se întâmplă în clipul de mai jos.

Câinele din clipul de mai jos este din rasa Shiba Inu, o familie de patrupede recunoscută pentru latura iubitoare, dar și pentru agresivitatea de care dă dovadă când vine vorba de protejarea stăpânului. Datorită modului în care părintele a introdus bebelușul în casă, nu a durat mult până când Shiba Inu și-a asumat rolul de protector pentru micuț.

O tânără mamă nu și-a dorit să renunțe la câine pentru bebeluș și s-a documentat intens înainte să le facă cunoștință celor doi. Când a pus nou născutul lângă patruped, acesta din urmă a fost inițial scheptic, l-a mirosit un pic, sub privirile atente ale mamei. Nu a durat mult până când Shiba Inu și-a scos la iveală latura sensibilă, a ridicat o lăbuță și a pus-o într-un ritm lent peste mâna bebelușului. În același timp, a început să legene suportul copilului pentru a-l liniști.

 

Adauga un comentariu