Local

Reacție de ultimă oră a lui Mihai Chirica, edilul municipiului Iași: „Am intrat într-o nouă etapă a crizei Covid-19. Solidaritate, calm și responsabilitate trebuie să fie cuvintele zilei” – VIDEO

Publicat: 16 mart. 2020

Mihai Chirica, edilul municipiului Iași a transmis că am intrat într-o nouă etapă a crizei Covid-19. Ne îndeamnă să fim solidari, calmi, dar și responsabili. Primarul transmite ieșenilor să evite aglomerațiile, să nu facă depozite de alimente și să se spele pe mâini cu apă și săpun.

„Am intrat într-o nouă etapă a crizei COVID-19. Noile măsuri, alături de cele luate anterior, se pun permanent în aplicare. Efortul trebuie să fie comun! Solidaritate, calm și responsabilitate trebuie să fie cuvintele cheie ale fiecărei zile. Cu responsabilitate și atenție, vom depăși această criză, urmând apoi să analizăm câteva dintre adevărurile dureroase ale României de azi. Ne păstram calmul, facem cu toții eforturi să trecem cu bine peste aceste momente. Nu uitați: evitați aglomerațiile, nu faceți depozite de alimente și medicamente și spălați-vă pe mâini cu apă și săpun. Este cel mai la îndemână pentru fiecare dintre noi.”, a transmis Mihai Chirica, primar municipiul Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu