Actualitate

Reacție dură a lui Robert Cazanciuc la adresa Guvernului: „Toleranța are și ea o limită!“

Publicat: 31 mai 2020
1

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, reacționează dur după scandalul stârnit de fotografia în care premierul şi câţiva miniştri sunt fără mască, beau şi fumează în biroul lui Ludovic Orban de la Guvern.

„Orban scoate din priză educația, sănătatea, economia și pornește petrecerea la guvern

Doamnelor și domnilor miniștri PNL,

Sunteți Guvernul României pe timp și din motiv de pandemie.

Toleranța de care au dat dovadă parlamentarii când v-au trimis la Palatul Victoria are și ea o limită. Buna credință a românilor care s-au conformat interdicțiilor fără să primească în schimb prea multe explicații are de asemenea o limită.

Petrecerea cu alcool, tutun si măști pe masă a premierului și a miniștrilor săi ne arată cât de conectat este Guvernul la starea de alertă în care România (încă) se află.

Apoi, ne arată ce intuiam cu toții: că suntem foarte aproape să depășim o situație dificilă, fără precedent. Pentru că românii au fost responsabili, nu pentru că guvernului PNL i-ar păsa vreun pic!

  1. Credeți oare că sunt singurele cabluri care stau în calea petrecerii? Care să fie următoarele?

PPS. Cel mai bun răspuns va fi premiat cu singura sticlă rămasă nedesfăcută și cu un trabuc de foi”, scrie Robert Cazanciuc pe Facebook.

Comentarii
  • HAI MAI TACA-TI GURA SI TIE CAZANCIUC CARE MANANCI BANII CONTRIBUABILILOR DEGEABA.PUTORILOR CU CIOLAHU SI TOTI MANCATORII DE KACAT CARE FACETI SCANDAL IN PARLAMENT MANCATI DEGEABA BANII CONTRIBUABILILOR SI NU FACETI NIMIC PENTRU TARA ASTA LATRATI DOAR ATAT CAINI MAIDANEZI CE SUNTETI VOI, SA FITI PLATITI CU SALARIUL MINIM PE ECONOMIE PUTORILOR IMPUTITE DACA ATI MUNCI NU ATI AVEA TIMP DE ATATEA SCANDALURI.LA MUNCA PSD PUTORILOR!!!! AFARA DIN PARLAMENT VA PLICTISITI HAI ?? TREBUIA SA SE DUCA LA INSULA BELINA A PSD TREBUIA SA SE DUCA ORBAN SI GATA UNDE VA LAFAIATI VOI CU DRAGNEA IN PETRECERI DE VIS

Adauga un comentariu