National

Reacție dură a lui Șerban Nicolae la atacul lui Sebastian Lăzăroiu: „Slugăroiule, stai jos, nu ești treaz. Iar!“

Publicat: 20 nov. 2019

Senatorul PSD Șerban Nicolae a avut o reacție dură după dezbaterea organizată de Vioarica Dăncilă. El l-a criticat pe Sebastian Lăzăroiu (fost consilier al lui Traian Băsescu), care a spus că Dăncilă avea prompter la conferința cu jurnaliștii.

„Șerban Nicolae, despre PAHARNICUL ULEA (SE) LOVEȘTE DIN NOU. Slugăroiule, stai jos, nu ești treaz. Iar! Rupt de treaz, un țuțăr de-al lui Petrov a auzit ieri voci care-i bombardau cutia „ucrainiană” cu faptul că Viorica Dăncilă citea unele răspunsuri de prompter. Care prompter era plexiglasul pe care stăteau microfoanele!! Ieși afară, Loazăroiule!”, a spus Șerban Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Lăzăroiu a precizat în cele din urmă că a greșit când a afirmat că Viorica Dăncilă are prompter. „M-a convins că nu are prompter în pupitru. Am văzut niște poze pe aici și pare că n-ar avea. De aia am și șters postarea, nu vreau să propag informații false. Dar tot n-am cum s-o votez, cu prompter sau fără prompter”, a precizat Lăzăroiu.loading...

Comentarii
  • Gauleiterul si-a tras ranjind o ge-n-i-a-l-a si in-te-re-sa-n-t-a (doar pentru neuronul lui singuratic) dezbatere(!?) cu propria-i persoana de tradator si vanzator de tara, arogant, incompetent, carpa bruxeleza si hot de case. Exact pe gustul idiotilor si spalatilor pe creier care vor vota neconditionat (chiar daca ranjitul s-ar urina in capul lor) acest sinistru personaj si care vor intra si ei in randul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Heil!

Adauga un comentariu