Actualitate

Reactie fulger la declaratiile lui Klaus Iohannis! Ce spune Partidul Social Democrat despre criticile presedintele

Publicat: 20 feb. 2019
1

PSD a reactionat miercuri la criticile purtatorului de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, sustinand ca singurul buget pe placul lui Iohannis ar fi cel propus de PNL si ca lucrurile ar fi mers mai bine daca seful statului nu ar fi bagat tot timpul bete-n roate.

''Singurul buget pe placul lui Iohannis ar fi cel propus de PNL. Nu intelege insa ca cetatenii nu au incredere ca PNL ar putea conduce Romania, asa cum s-a vazut la ultimele alegeri. In cei doi ani de guvernare PSD, economia a mers bine, puterea de cumparare a pensionarilor si salariatilor a crescut cu 18%-20%, peste rata inflatiei, iar in acest an Guvernul a alocat cu peste 15 miliarde lei mai mult pentru investitii. Lucrurile ar fi putut merge si mai bine daca Iohannis nu ar fi bagat tot timpul bete-n roate. Campania sa electorala este singurul lucru care il preocupa. Blocheaza orice, fara sa fi avut nici macar o singura initiativa constructiva, care sa fi adus ceva bun pentru cetateni! Din acest motiv PNL a pierdut alegerile, iar romanii considera in continuare ca PSD poate administra cel mai bine economia nationala”, arata PSD intr-o postare pe pagina de Facebook a partidului.

Klaus Iohannis este in campanie electorala! Nu este interesat de soarta romanilor 

Reactia social-democratilor vine in contextul in care purtatorul de cuvant al presedintiei, Madalina Dobrovolschi, a anuntat miercuri ca seful statului catalogheaza Executivul drept unul am imposturii, nereusind sa dea un buget pe 2019 care sa raspunda nevoilor. Proiectul a ajuns miercuri la Klaus Iohannis, acesta urmand sa ia o decizie zilele urmatoare.
Comentarii
 •   
  ٩(- ̮̮̃-̃)۶ PSD DRAGNEA
  ╬═╬
  ╬═╬
  ╬═╬
  ╬═╬
  ╬═╬
  ╬═╬
  ╬═╬
  ╬═╬
  ╬═╬
  ╬═╬
    
  \(̾●̮̮̃̾•̃̾)/ #rezist

Adauga un comentariu