Stiri si curiozitati

Reactie incredibila in scandalul epocal dintre Prigoana si Bahmu, legat de copii! Fratele lui Silviu este trup si suflet langa prezentatoarea tv: „Baga, cumnata draga! Arde-l!”

Publicat: 16 ian. 2019

Fratele lui Silviu Prigoana ii tine partea Adrianei Bahmuteanu in scandalul in care la mijloc au picat cei doi copii ai fostului cuplu.

Invitata intr-o emisiune tv, Adriana Bahmuteanu a facut cateva marturisiri incredibile despre situatia celor doi copii pe care-i are cu fostul sot, Silviu Prigoana. Vedeta tv a povestit ca baiatul cel mare ar fi avut o tentativa de sinucidere si, pentru protectia lui, a fost legat de scaun, in acest mod incercandu-se ferirea copilul de gesturile sale extreme. Mai mult, Bahmu a recunoscut ca nu poate apela la ajutor specializat pentru baiatul ei, pentru ca are nevoie si de acordul fostului ei sot, care intarzie.

In replica, Prigoana a anuntat ca a facut o plangere penala la adresa Adrianei, sustinand ca aceasta l-a legat si ”torturat” pe baiatul lor cel mare. ”Au venit copiii in vacanta si cand am verificat telefoanele copiilor, am gasit o filmare. De fapt, doua filmulete a cate un minut in care baiatul cel mare era legat de maini si de picioare si era torturat de mamica lui care statea peste el, copilul urla cat il tinea gura si celalalt copil il filma. Filma scena respectiva, adica unul avea o tortura fizica si celalalt tortura psihica, sa-l vezi pe fratele tau cum este legat, torturat si umilit. I-am trimis o notificare ca incepand din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasa. Eu pot sa decid pentru ca sunt tutorele legal al copiilor, suntem in custodie comuna in momentul de fata si, mai presus, e viata si integritatea copiilor mei”, a declarat SIlviu Prigoana.

 In tot acest scandal urias a intervenit si Daniel Prigoana, fratele mai mare al lui Silviu. Certat de ani buni cu Silviu, Daniel si-a exprimat public sprijinul pentru fosta lui cumnata, Adriana Bahmuteanu. ”Baga, cumnata draga! Macar tu, ca noi…mai avem inca tata, iar fostul tau ghinion, Vasile, este Dumnezeul lui! Deee, ce nu fac banii. Arde-l pe parvenit!”, a notat Daniel Prigoana.loading...

Adauga un comentariu