Cancan

Reacție șocantă a lui Mircea Badea după mesajul Oliviei Steer. Cum a primit Andi Moisescu aceasta veste

Publicat: 22 sept. 2021
Mircea Badea gesticuleaza
Mircea Badea a avut o reactie extrem de vehementa in urma postarii facute de Olivia Steer

Mircea Badea, de la Antena 3, a reacţionat şi el după ce Olivia Steer a reuşit să creeze din nou vâlvă în online.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, este postarea de pe Facebook a soţiei lui Andi Moisescu.

Răzvan Cherecheș a pus-o la zid

Răzvan Cherecheș, specialist în Sănătate publică, spune că Steer va fi responsabilă de moartea femeilor care îi vor urma sfatul.

„Prin poziția ei iresponsabilă și ignorantă, Olivia Steer va fi responsabilă de moartea femeilor care o vor urma și nu se vor proteja de cancer mamar și cancer uterin. Așa se întămplă când oamenii confundă convingerile cu expertiza, iar Olivia Steer nu știe ce vorbește!

Sunt șocat de lipsa ei de empatie și compasiune – să fluturi asemenea enormități în fața a mii de oameni care își pierd în fiecare an mamele, fiicele, bunicile din cauză că nu avem în România un sistem bun de screening al cancerului mamar și cancerului de col uterin!”, a declarat Răzvan Cherecheș.

Cum a reacţionat Mircea Badea?

Surprinzător este că realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” i-a luat apărarea Oliviei Steer. „Absolut deloc. Femeile respective sunt singurele responsabile pentru orice li se intampla. Le-a pus cineva pistolul la capoc?!?! Cumva nu au discernamant?! M-am saturat de victimizarea unor adulti care aleg liber ce sa creada sau sa nu creada si ce sa faca sau sa nu faca.

Doar tu esti responsabil pentru tine”, a scris şi Mircea Badea, tot pe Facebook.

Soția lui Andi Moiesescu a mărturisit că de 14 ani nu și-a mai făcut o mamografie și niciun test Papanicolau, care se fac anual pentru pentru prevenirea și depistarea timpurie a cancerului de col uterin sau mamar.

Medea Bălănică, acuze la adresa Oliviei Steer

Medea Bălănică, artist vizual și solistă a trupei ”Popas”, a acuzat-o pe fosta realizatoare TV că promovează un stil defectuos de viaţă.

”Doamna Olivia Steer, la mine a venit acea perioadă din an în care fac mamografie, test Papanicolau, control ginecologic de rutină, analize de sânge și port și roz. E o perioadă la fel de specială ca a Dvs. Doar că invers. Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerelor needucate? Nu vă e. Că dacă vă era, opțiunea asta personală vă rămânea in propria “bucătarie”. Întrebare: și cum faceți? În locul investigațiilor mirosiți lavandă și faceți o cruce? Doamne Ferește”, a scris Medea Bălănică.

Adauga un comentariu