Sport

Recentele schimbari care au avut loc la clubul din Dealul Copoului au produs numeroase nedumeriri in rindul microbistilor ieseni

Publicat: 17 mart. 1999

•Multi se intreaba de ce au survenit modificarile la gruparea fotbalistica tocmai acum, cind FCM Poli are nevoie, in primul rind de stabilitate.

In primul rind, retragerea avocatului Mihail Vlasov din functia de presedinte al Consiliului de Administratie a cazut ca un trasnet. Mihail Vlasov, din functia pe care o ocupase pina in urma cu doua zile a reusit sa aduca un suflu la FCM Poli. Acum, noul presedinte al CA, Constantin Alexa, va trebui sa continue ce a inceput Vlasov sau sa aduca idei noi, profitabile pentru club.

Ambitios cum il stim, Alexa are toate sansele sa duca la capat realizarea obiectivului. Pe linga acestea, Alexa a adus in visteria clubului sume importante de bani. Au plecat de la FCM Poli: Mihai Romila, Narcis Ciocirlan si Florin Slabu, in timp ce, al treilea antrenor, Paul Costas a fost numit purtator de cuvint al clubului.

Totodata, Marian Moldovan, directorul sportiv al FCM Poli se va ocupa si de atributiile pe care le cere postul de organizator de competitii. Noul cuplu de antrenori Antohi-Danila, pe linga profesionalismul care ii caracterizeaza, au si o valoare sentimentala, cei doi fiind tehnicieni care au promovat echipa ieseana, in 1995, dupa zece ani de „B”.

Aceste miscari in rindul clubului ar trebui sa fie ultimele, macar pina la vara, in caz contrar, o instabilitate, nu ar duce la rezultate pozitive. Speram ca aceste schimbari sa nu fi afectat deloc psihicul fotbalistilor nostri, care vor trebui sa-si continue, in mod normal, pregatirea pentru viitoarele intilniri.loading...

Adauga un comentariu