International

Recep Tayyip Erdogan proclama RAZBOIUL TOTAL dupa atentatul de la Istanbul

Publicat: 01 ian. 2017
1
Turcia va lupta pana la capat impotriva tuturor formelor de atac ale gruparilor teroriste si a sustinatorilor lor, a declarat duminica presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, dupa atacul comis in noaptea de Anul Nou de un atacator care a ucis 39 de persoane intr-un club de noapte, relateaza Reuters.
‘Ca natiune, vom lupta pana la capat nu numai impotriva atacurilor armate ale grupurilor teroriste si a fortelor din spatele acestora, ci impotriva atacurilor economice, politice si sociale’, a declarat presedintele turc, potrivit unui comunicat.
‘Ei incearca sa creeze haos, sa ne demoralizeze oamenii si sa destabilizeze tara cu atacuri abominabile care vizeaza civili … Ne vom pastra calmul ca natiune, ramanand uniti si nu vom permite niciodata astfel de jocuri murdare’, a afirmat presedintele turc.
Atacul comis in clubul de noapte din Istanbul, in timpul celebrarii trecerii in noul an, a facut 39 de morti, dintre care 16 straini, iar autorul sau este cautat inca, a indicat, duminica dimineata, ministrul turc de interne, Süleyman Soylu, citat de AFP.
Adauga un comentariu