Eveniment-Social

Recicleaza si castiga! Zeci de premii atractive pentru iesenii care se implica

Publicat: 18 oct. 2016
1
Centrul Municipal de Colectare Iasi (CMCI) reprezinta o premiera pentru Romania, fiind primul centru municipal universal de colectare a deseurilor din gospodarii private. Pe 24 octombrie 2016, se da startul unei noi campanii de incurajare a iesenilor sa predea corect deseurile spre reciclare, prin organizarea unei tombole cu premii atractive. Campania se desfasoara in perioada 24 octombrie – 3 noiembrie 2016.

Citeste si: O noua campanie de reciclare incheiata cu succes, la Iasi

CMCI si-a deschis portile in martie 2016. Proiectul este rezultatul unui parteneriat intre Organizatia ECOTIC, Primaria Iasi si Salubris SA. Este o solutie europeana pentru orase curate si ecologice. La CMCI populatia poate preda usor, fie cu masina, fie pietonal, toate tipurile de deseuri ce se pot genera acasa: plastic, hartie, sticla, haine vechi, mobilier vechi sau nefunctional, electrice stricate, ba chiar si deseuri din constructii.

Citeste si: Iata 8 OBIECTE pe care nu trebuie sa le arunci niciodata la gunoi!

Practic, CMCI este o solutie moderna, bine gandita, realizata cu know-how european, menita sa dea o directie civilizata si prietenoasa cu mediul deseurilor reciclabile care, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi. Pentru a impulsiona si mai mult iesenii sa colecteze selectiv si sa participe la procesul reciclarii, o noua tombola va fi organizata la CMCI. Astfel, oricine va preda la Centrul din Stradela Gradinari nr. 26, Iasi, cel putin un deseu, conform regulamentului, in perioada 24 octombrie – 3 noiembrie 2016, va fi inscris automat intr-o tombola cu premii atractive.Adauga un comentariu