Local

Recomandarea zilei de la Pizzeria Italiana Via Margherita: Pizza Margherita – FOTO

Publicat: 27 mai 2012

Un deliciu chiar si pentru cea mai selecta clientela, Pizza Margherita, preparata de iscusitii bucatari ai Pizzeriei Italiene Via Margherita din Iasi, reprezinta produsul culinar care poate sa multumeasca toate gusturile. Facuta dupa o reteta veche, adusa din Italia, Pizza Margherita a fost printre preferatele iesenilor, dar si ale clientilor straini, in ultimii 20 de ani.

Printre ingredientele folosite la prepararea acestui sortiment se numara: blatul de pizza, sos de rosii, mozzarella, oregano si busuioc. Toate ingredientele sunt de cea mai buna calitate, ceea ce face Pizza Margherita o alegere potrivita pentru toate gusturile. Blatul preparat de bucatarii Pizzeriei Italiene Via Margherita este de calitate superioara, compus din: faina alba, faina integrala, drojdie, sare si ulei de masline. Sosul de rosii folosit de bucatarii Pizzeriei Via Margherita este un secret profesional, care defineste produsele culinare ale restaurantului. Rezultatul muncii bucatarilor este o pizza usoara si foarte sanatoasa.

Reteta creata in Italia este apreciata nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi. Bauturile recomandate pentru acest fel de mancare sunt berea sau apa minerala ori plata. Pizza Margherita, de 450 de grame, poate fi servita la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa ori la birou, in zona centrala a orasului.

Pizzeria Italiana Via Margherita ofera clientilor sai cele mai savuroase produse ale artei culinare italiene de la inaugurarea sa, in anul 1993, cand investitori italieni au decis sa aduca traditia gastronomica italiana iesenilor. Pizzeria si-a facut in timp multi clienti fideli, o parte dintre ei angajati ai institutiilor din zona centrala a Iasului. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si standardul de calitate care a definit-o timp de aproape 20 de ani.
Pentru relatii si comenzi, puteti suna la numarul de telefon 0232.272.222.

Adauga un comentariu