Actualitate

Record de inscrieri la Universitatea Alexandru Ioan Cuza! Iata reactia rectorului UAIC

Publicat: 19 iul. 2019
1

Incrieri facultate Iasi. Dupa doar cinci zile de cand s-a dat startul inscrierilor la cea mai veche universitate moderna din Romania, UAIC are parte de un nou record. Concret, in doar cateva zile, liceeni care au decis sa urmeze studiile in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, sunt numeori, stabilind chiar si un record. 

Rectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, prof. univ. dr. Tudorel Toader a tinut sa prezinte presei situatia admiterii la UAIC:

''In doar cinci zile, in cadrul UAIC s-au inscris 14825 de persoane. La licenta s-au inscris un numar de 12110, iar pentru studiile de master din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza au optat un numar de 2715 de persoane. Avem un plus de 1778 persoane fata de anul precedent.'' a declarat prof. univ. Tudorel Toader.

Comentarii
  • Era de anticipat acest fapt. Majoritatea absolvenților de licee, se orientează către meserii de viitori bugetari. La universitățile tehnice, cred că ,,va bate vântul”. Ce să facă un tânăr la o universitate tehnică ??? să învețe 5 ani (și la politehnică se face carte nu glumă) ca apoi, să ce ??? să aibă 2500 lei/lunar sau să pună diploma în ramă și să plece la cules de ciuperci ??? dacă idioții din guvern nu făceau tâmpenia diferenței de salarizare și alte facilități între bugetari și privați, poate ar fi fost concurență și la politehnică. Dar așa, tineretul nu vrea să-și rateze viitorul cu o carieră în care nu câștigi nici cât o femeie de servici de la un spital de stat. La politehnică va fi concurență ca de obicei, la automatizări și calculatoare, construcții, electronică și telecomunicații și electrotehnică. În rest… Dumnezeu cu mila. Bravo domnilor ,,deștepți” din guvern. Apropo: mai visați să fiți votați ???

    • Dar la drept unde ies pe banda rulanta viitorii hoti,imputiti cu diverse titulaturi de mari magistrati(executori jud…?
      ).Asta nu pleda pentru justitia balbaita..si libereii care se vor acum la conducere.MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JUSTITIA ROMANA CU TOATE JEGURILE ANGAJATE

      • Ai uitat FEEA FINANTE BANCI UNDE CURVELE SI PROASTELE ISI DAU LICENTE.Pe ele le sustin taticutii si mamicutele prin banci si ifn ri si abia asteapta sa pacaleasca lumea cu credite.De acolo isi fac ei averi si supravietuiesc

  • Uaic fabrica si de idioti utili , unii , printre altele si aia de autoconservare si perpetuare , a functiilor , beneficiilor materiale ,nepotismului , slugarniciei fata de putere , indiferent de care culoare , Asta vor invata unii cursanti , absolventi , ca e bine sa fi abonat la tita statului fara prea mare raspundere

Adauga un comentariu