Magazin

Record de vizionari pentru ultimul episod „Game of Thrones”

Publicat: 21 mai 2019
1

Ultimul episod al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, difuzat duminica seara, a fost urmarit de peste 19 milioane de americani, stabilind un nou record. Pe HBO, HBO Go si HBO NOW, episodul final a fost vizionat de 19,3 milioane de americani, depasind recordul precedent al serialului, de 18,4 milioane de spectatori, stabilit saptamana trecuta, potrivit Variety.

Inca o greseala gasita de fani in ultimul episod din Game of Thrones. Au vazut niste obiecte care nu aveau ce cauta in serial – FOTO

Doar pe HBO, el a fost urmarit de 13,6 milioane de telespectatori, doborand recordul retelei pentru un episod. Acesta era detinut de premiera sezonului a patrulea din „Clanul Soprano/ The Sopranos”, in 2002, cu 13,4 milioane de telespectatori.

„Game of Thrones”, disponibil in 150 de tari din lume, a ajutat si la cresterea audientei pentru „Barry”, al carui final de sezon secund a fost urmarit de 2,7 milioane de telespectatori pe platformele HBO. Scriitorul George R.R. Martin a anuntat recent ca trei show-uri „Game of Thrones”, continuari ale serialului, se afla in pregatire la HBO.

Adauga un comentariu