Fotbal intern

RECORD: Steaua a vandut 30 de mii de bilete pentru meciul cu Twente

Publicat: 19 ian. 2012

Steaua a pus miercuri in vanzare biletele pentru meciul cu Twente din 16-imile Ligii Europa, iar conducerea ros-albastrilor sustine ca s-au vandut deja 30 de mii de tichete. Ros-albastrii se lauda cu o vanzare record de bilete pentru meciul cu Twente care va avea loc pe 16 februarie. Becali sustine ca in prima zi s-au vandut 30 de mii de bilete. „M-a sunat Teia Sponte si mi-a zis ca s-au dat 30 de mii de bilete in prima zi. Nu-mi vine sa cred, cum sa se dea 30 de mii? Nici Realul nu vinde asa bine ca Steaua. Putem sa aducem si 200 de mii de oameni la stadion”, a afirmat Gigi Becali in miez de noapte.

Modul de cumparare a biletelor este urmatorul:

1. Direct in punctele de vinzare.

* In punctele de vanzare Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si altele), cumparatorii vor alege locurile, numarul de bilete si vor plati(cash sau cu card)  primind vouchere securizate. Incepand din 30 ianuarie, aceste vouchere vor putea fi schimbate cu biletele de intrare la meci  in punctele de vanzare din care au fost achizitionate voucherele. Preschimbarea este obligatorie, accesul in stadion nefiind permis pe baza voucherelor.

2. Achizitionarea biletelor online

* Cei care achizitioneaza bilete online, vor primi prin curier sau vor putea ridica direct biletele de intrare din punctele de vinzare mentionate , incepand cu aceeasi data, 30 ianuarie 2012..Prin ambele modalitati de cumparare, atat online, cat si direct  in magazine, suporterii isi vor putea alege locurile dorite din planul stadionului. Mai multe detalii gasiti pe site-ul eventim.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

 1.LOJE        1.000 RON/LOC (cu catering inclus)
 2.VIP 1         300 RON
 3.VIP 2         200 RON
 4.VIP 3         100 RON
 5.TRIBUNA I (inel intermediar)  80 RON
 6.TRIBUNA I (inel 2)                     50 RON
 7.TRIBUNA II (inel 1):
* cat 1 200 RON
* cat 2 150 RON
* cat 3  80 RON
8. TRIBUNA  II (inel intermediar)   80 RON
     TRIBUNA  II (inel 2)                      50 RON
9. PELUZA 1 si 2 (inel 1 si intermediar) 30 RON
     PELUZA 1 si 2 (inel 2)                            25 RON
 
NOTA: La aceste preturi se mai adauga 6% serviciul de ticketing rezultand pretul final pentru cumparatori.loading...

Adauga un comentariu