Eveniment-Social

Rectorul UAIC, raspuns transant referitor la dezinformarile din spatiul public

Publicat: 12 iul. 2019
1

Avand in vedere faptul ca, in aceasta perioada, in spatiul public au aparut informatii conform ca, dupa ce s-a intors de la minister, rectorul UAIC ''si-a tras vapor'', prof. univ. dr. Tudorel Toader a tinut sa arate ca aceste informatii sunt dezinformari:

Precizari IMPORTANTE, oferite de rectorul Universitatii Cuza, profesorul Toader, despre activitatea ca Ministru al Justitiei: ''Sunt sase motive principale pentru care mandatul meu la Ministerul Justitiei a incetat''

''Avand in vedere ca s-a spus ca 'mi-am tras vapor', vreau sa va spun ca nu este vorba despre asa ceva. In urma cu 10 ani, UAIC achizitiona o barcatiune pentru statiunea Agigea, pentru ca era pe proiect si in cele din urma achizitia a fost declarata neeligibila, UAIC a fost nevoita sa o plateasca din bani proprii. Aceasta ambarcatiune a zacut ani buni fara sa fie folosita si mai mult, a ajuns, nu stiu prin ce circumstante, prin port la Tulcea. Ori noi am reconditionat aceasta ambarcatiune si ea urmeaza sa fie pusa la dispozitia cercetatorilor. Mai departe, in statiunea Potoci din jud. Namt, mai exista o ambarcatiune lasata de izbeliste. Aceasta ambarcatiune a fost folosita de cercetatori de renume mondial, inclusiv de Jacque Cousteau.Vom face toate demersurile pentru a fi repuse, ambele ambarcatiuni, in functiune. Noi ca universitate, respectic cei care ne aflam la conducerea ei, avem, nu doar datoria morala si si cea legala de a avea grija de intreg patrimoniul mobil si imobil al institutiei si de-al pune la dispozitia cercetatorilor.'' a declarat rectorul UAIC, prof. univ. dr. Tudorel Toader.

Comentarii
  • prof. univ. dr. Tudorel Toader a eliberat zeci de mii de violatori si pedofili, tilhari si criminali, asa va ramane in istorie, ca prietenul infractorilor. Pentru orasul Iasi ce a facut 2 ani de zile cand a fost ministru in guvernul PSD ? NIMIC, doar pentru el, familia lui si pentru infractorii si condamnatii penali.

Adauga un comentariu