Eveniment-Social

Rectorul UNAGE Iaşi a relatat despre cum a trecut instituţia prin pandemia de Covid-19, procesul de evaluare – învăţare şi predare online, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 21 mai 2020

Joi, 21 mai 2020, la ora 09.30 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o nouă ediție specială. Invitat la un dialog de impact a fost rectorul Universității Naționale de Arte George Enescu (UNAGE) Iași, prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță. Universitarul Aurelian Bălăiţă a dialogat despre cum a trecut instituția prin pandemia de COVID-19 și ce urmează.

Au fost avute în prim-plan și elemente ce țin de: procesul de evaluare – învățare și predare on-line, cum vor avea loc examenele de finalizare a studiilor, Admiterea 2020 la UNAGE Iași. În plus, rectorul – prof univ. dr. Aurelian Bălăiţa a venit cu un mesaj pentru întreaga comunitate academică a instituției recunoscute, atât pe plan național și internațional! Despre planurile și proiectele pe care le are pentru următorii ani și aplicarea viziunii sale manageriale, realităţi educaţionale pe fondul acestei situații grele s-a mai abordat cu acesta în această ediție – dialog BZI LIVE.
Adauga un comentariu