Educatie intima

Recunoaste semnele unui orgasm

Publicat: 03 ian. 2011
7

Potrivit studiilor de specialitate, 70% dintre femei mimeaza orgasmul cel putin o data in viata. Si, de obicei, au doua motive: nu vor sa-si supere partenerul care incearca pe toate caile sa le aduca in al noualea cer, sau vor sa-l impresioneze cu orice pret.

Pentru a recunoaste semnalele unui orgasm adevarat nu trebuie sa-i urmaresti pupilele, sfarcurile sau clitorisul, daca s-au dilatat sau nu, nici buzele daca au capatat o nuanta de rosu mai intens. Iata cateva semne care tradeaza orgasmul:

1. Transpiratie abundenta. Daca pielea iubitei tale s-a umplut brusc de transpiratie, mai ales pe zone in care de obicei nu transpira (abdomen, spate etc.), cu siguranta ai gasit drumul potrivit.

2. Bataile inimii si respiratia accelerate. Daca partenera ta tipa si se agita in plin climax, dar bataile inimii nu sunt puternic accelerate, iar respiratia pare a fi controlata, inseamna ca face un simplu show.

3. Contractii vaginale. Nu trebuie sa fii barbat cu experienta pentru a simti contractiile vaginale survenite in timpul unui orgasm. Asta pentru ca sunt destul de evidente atunci cand o penetrezi, iar muschii vaginului ei incep sa se contracte in jurul penisului. Iata un semn clar de orgasm adevarat.

Citeste si: 

Vezi cum se comporta o femeie care a avut orgasm

Adauga un comentariu