Actualitate

Recunoastere nationala si internationala pentru cea mai importanta scoala privata din Moldova, Seven Hills – GALERIE FOTO

Publicat: 04 sept. 2014

@ Moment unic pentru mediul educational iesean! @ Deja, inca de la inceputul acestei luni, a demarat activitatea la cea mai moderna unitate de invatamant privata din zona Moldovei, Seven Hills @ Ca o dovada a faptului ca vorbim de un organism aflat la cele mai inalte standarde, recent aceasta a primit cele mai importante acreditari in domeniu, atat la nivel national, cat si pe plan mondial 

La inceputul acestei saptamani, prima scoala internationala din nord-estul Romaniei, cu predare exclusiva in Limba engleza, numita Seven Hills International School, si-a inceput activitatea educationala. Aici elevii vor studia dupa curricula britanica, in conditii ultra-moderne, unitatea educationala urmand a fi acreditata si de Cambridge International Examination. Ca drept dovada, majoritatea locurilor au fost ocupate, parintii mai avand posibilitate de inscriere a copiilor doar la clasa a V-a.

Citeste si: Scoala Internationala Seven Hills a fost lansata la Palas Iasi – FOTO,VIDEO

Suntem bucurosi sa putem spune ca Scoala Seven Hills a primit acreditare din partea Agentiei Române de Asigurare a Calitatii în Învatamântul Preuniversitar (ARACIP), ceea ce va permite echivalarea studiilor în sistemul de învatamânt românesc si în orice alt sistem din lume. De asemenea, institutia noastra a devenit si membru acreditat al COBIS (Consiliul Scolilor Britanice Internationale). Toate programele noastre sunt cu predare in Limba engleza, iar curricula este una ce tine de sistemul Cambridge. Mai mult, fiecare saptamana de curs va pleca de la o anumita tema. In plus, zilnic vor fi si ateliere, in intervalul orar 16.00 – 17.00, cum ar fi de: gimnastica, dans, de instrumente muzicale, gandire critica sau de laborator al mintii„, a tinut sa precizeze prof. Liliana Romaniuc, director Seven Hills International School.

Citeste si: Iata cum arata Scoala Seven Hills de la Palas Iasi – UPDATE GALERIE FOTO,VIDEO

De asemenea, de mentionat ca institutia porneste de la o noua viziune asupra educatiei. Programul unei zile de scoala la noi incepe la ora 8.00 si se termina la ora 16.00. Elevii beneficiaza de masa, o biblioteca si, cei mici, vor dormi la pranz la noi. Lunar, taxa de studiu este de 450 euro. De precizat ca, pentru activitatea ce tine de Educatie Fizica, exista un contract cu Sala Sporturilor, iar pentru activitatile de laborator cu universitati din Iasi. Ca o dovada a calitatii si excelentei pe care o promoveaza Seven Hills este faptul ca aici vor preda doar cadre didactice de elita din Iasi, formate dupa sistemul Cambridge. Acestia se ghideaza dupa sloganul „Impreuna atingem excelenta!”. Pe langa programul academic obligatoriu, masa de pranz si timpul de odihna, invataceii vor participa la activitati extrascolare si cluburi variate, vor canta in orchestra scolii, vor practica sporturi individuale sau de echipa si vor merge in excursii tematice. Proiectul este sustinut de Palas Iasi, iar activitatea va avea loc in Ansamblul Palas, pe strada Palas numarul 5b, cladirea United Business Center 2, corp D3, etajul al treilea.

Adauga un comentariu