Eveniment-Social

Redactia BUNA ZIUA IASI s-a distrat pe banii lui Danut Prisecariu

Publicat: 09 feb. 2011
1

@ Redactia BUNA ZIUA IASI a chefuit pe banii lui Danut Prisecariu @ Nu este vorba despre nici o confuzie de nume: este acelasi Danut din spatele Tele’M, Traian, Astoria sau Hala Centrala @ Pentru a simti gustul berii si pentru a se distra alaturi de cei carora le-a facut cinste, reporterii l-au si sunat, pentru a-i spune ca berea cumparata din banii lui este buna si proaspata @ „Ii uram sanatate, sa mai poata plati si alte daune prin procese”, a spus unul dintre redactori

Chiar daca pare greu de crezut, Danut Prisecariu, patronul postului de televiziune Tele’M si al hotelului Traian, a facut cinste la toata redactia BUNA ZIUA IASI. Mai concret, redactia BUNA ZIUA IASI s-a distrat pe banii lui Danut Prisecariu.
In spiritul deontologiei profesionale, reporterii BZI au tinut sa impartaseasca momentul de bucurie cu Danut Prisecariu, insa acesta nu a raspuns la telefon.
Multi s-ar putea intreba de ce un asemenea fapt reprezinta un subiect de presa. Ei bine, principalul argument este acela ca Danut Prisecariu ii uraste destul de mult pe cei care au baut pe banii sai. Mai mult, acesta a dat afara foarte multi angajati de la firmele pe care le administreaza si nu a reusit sa-si achite la timp datoriile catre statul roman. Peste toate acestea, este judecat si intr-un dosar de coruptie, fapt pentru care, pentru o perioada de timp, n-ar putea sa-i cinsteasca pe jurnalistii de la BUNA ZIUA IASI.
Cum de a ajuns, insa, Danut Prisecariu sa plateasca distractia ziaristilor de la BZI? Un jurnalist de la BUNA ZIUA IASI a reusit sa-l execute silit si sa obtina aproximativ 120 milioane lei vechi de la acesta.

„Ii uram sanatate”

Aceasta suma reprezinta cheltuielile de judecata obtinute de jurnalistul Catalin Dumitrescu. Procesul pe care l-a intentat Prisecariu lui Catalin Dumitrescu a inceput pe 24 ianuarie 2007, dupa ce jurnalistul a relatat pe jumatate de pagina de ziar sarabanda infernala, politico-financiara, pe care Danut a pus-o la cale pentru obtinerea a aproximativ 14 milioane de euro din returnari ilegale de TVA. Actiunea in justitie impotriva lui Dumitrescu, dar si a altor gazetari din Iasi si Bucuresti era praf in ochi pentru magistratii Tribunalului Bistrita-Nasaud, in fata carora „neprihanitul” Prisecariu urma sa pozeze in victima a procurorilor, dar si a jurnalistilor. Numai ca, spre surprinderea lui Prisecariu, articolul scris de Dumitrescu a fost sustinut de peste 300 file de documente oficiale de la Departamentul National Anticoruptie, iar magistratii ieseni au inclinat balanta in favoarea jurnalistului. „Ne bucuram ca domnul Prisecariu a dat aceasta bere si ne pare rau ca nu a putut fi aici, alaturi de noi, pentru a ciocni impreuna un pahar. Totusi… sunt banii lui. Am considerat ca-i frumos sa-l invitam, daca tot am baut pe banii lui. Cine stie cand vom mai avea o asemenea ocazie… Ii uram sanatate, sa mai poata plati si alte cheltuieli pentru procesele pe care le-a deschis”, a spus unul dintre redactorii de la BZI.

Comentarii
Adauga un comentariu