Stiri Turism

Reducere pentru studenti si doctoranzi la Forumul National pentru Turismul Responsabil

Publicat: 23 feb. 2012
Fundatia Amfiteatru si Academia RomanaCentrul de Economia Industriei si Serviciilor organizeaza Forumul National pentru Turismul Responsabil din perioada 23 – 25 martie 2012, la hotel Danubius, Sovata, judetul Mures.
Turismul responsabil reprezinta o abordare diferita a modului de a calatori si petrece timpul liber, precum si o abordare diferita in a oferi servicii turistice. Forumul National pentru Turismul Responsabil are ca obiectiv general promovarea acestui concept in mediile promotorilor in turism, dar si a implicatiilor intelegerii principiilor acestei abordari pentru societatea romaneasca.
Persoanele interesate de turism si de domeniile conexe ale acestuia pot participa la Forumul National pentru Turismul Responsabil. Rezumatul lucrarii si titlul acesteia pot fi trimise pana la data de 15 martie 2012, cu mentiunea co toate lucrarile vor fi publicate in revista Forumului “International Journal for Responsible Tourism“.
Studentii si doctoranzii vor beneficia de 50% reducere la taxa de participare la forum.
Mai multe detalii despre inscriere si despre Forumul National pentru Turismul Responsabil puteti gasi pe www.turismulresponsabil.ro.


loading...

Adauga un comentariu