Stiri Turism

Reduceri de pana la 30% pentru vacantele programate pana in vara

Publicat: 08 feb. 2012
9

Turistii care vor sa mearga in vacante in tara in perioada mai-septembrie, dar pe care le achita integral in lunile februarie si martie, beneficiaza de reduceri de pana la 30% din partea agentiilor de turism, prin programul „Inscrieri timpurii„, a anuntat Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.

„Reducerile vor fi de pana la 30% pentru hoteluri de la 2 la 5 stele, atat de pe litoralul Marii Negre, cat si din statiuni montane, balneare, Delta Dunarii, zone de agroturism etc.”, se arata intr-un comunicat al ANAT, pe care il citeaza Mediafax.

Campania promotionala presupune acordarea unor reduceri de pret de pana la 30% pentru turistii care aleg sa achizitioneze de la agentiile de turism membre ANAT un pachet de servicii turistice cu plata integrala in perioada 1 februarie-31 martie.

Pot fi achizitionate pachete turistice pentru petrecerea concediului de vara in intervalul mai-septembrie 2012. Programul „Inscrieri timpurii” a fost initiat si dezvoltat de ANAT la finele anului 2008, in parteneriat cu patronatele hoteliere si cu celelalte organizatii din turismul romanesc, si lansat pe 1 februarie 2009.

„Ne asteptam ca si in acest an sa inregistram cresteri fata de anii anteriori pentru acest program, asa cum s-a intamplat si la precedentele editii. In acest sens am extins si in acest an parteneriatele cu patronatele hoteliere cu acoperire la nivel national”, a spus presedintele ANAT, Corina Martin.
Adauga un comentariu