Remedii naturiste

Reduceti colesterolul si zaharul din sange cu otet de cidru

Publicat: 25 iul. 2018
25

Desi otetul de cidru de mere poate avea mari beneficii in controlul colesterolului si al zaharului din sange, daca urmati acest tratament, trebuie sa va adresati mai intai unui medic.

Reducerea colesterolului si a zaharului din sange sunt doua preocupari majore si foarte frecvente in toate partile lumii. De asemenea, putem spune ca ambele afecteaza in mod direct vasele de sange. In acest articol, va vom spune mai multe despre aceste doua boli si va vom invata cum sa pregatiti o reteta incredibila cu otet de cidru, care va va ajuta foarte mult in ameliorarea simptomelor.

Otetul de cidru de mere are proprietati incredibile si componente (potasiu, pectina, acid malic, calciu) care va vor ajuta perfect in aceste doua conditii: impiedica contractia vaselor de sange prin cresterea nivelului de oxid nitric, echilibreaza alcalinitatea derivata din obiceiurile alimentare care o produc, contribuie la dieta prin reducerea greutatii deoarece dizolva grasimile, purifica corpul de toxine, detoxifica colonul, imbunatatind digestia, promoveaza echilibrul sistemului limfatic, contribuind la fluxul liber al sangelui, reduce tensiunea arteriala, precum si nivelurile de colesterol si trigliceride. Ingrediente: 3 linguri de otet de mere (45 ml), 1 ceasca de apa (250 ml). Se amesteca cele doua ingrediente impreuna pana cand otetul se dizolva complet in apa si se ia de 3 ori pe zi. Cand observati o imbunatatire, puteti reduce apoi doza la doar de 2 ori pe zi.
 

Adauga un comentariu