National

„Regele asfaltului” Dorinel Umbrarescu, tinut captiv de firma lui

Publicat: 20 dec. 2012
1

„Regele asfaltului” Dorinel Umbrarescu, unul dintre cei mai mari „abonati” la contractele cu statul, a ramas inzapezit chiar la el „acasa” si in acesta iarna, la fel ca si iarna trecuta, fix pe drumul pe care firmele sale ar trebui sa il deszapezeasca.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat joi dimineata, printre altele, ca pe drumul national DN 11A, sectorul Podu Turcului – Barlad, circulatia a fost blocata. La ora publicarii acestui material cirulatia pe acest tronson nu era inca reluata.

Compania a precizat, in comunicat, inclusiv motivul acestei situatii: „imposibilitatea de a actiona din cauza viscolului puternic„.

Firmele lui Dorinel Umbrarescu –  Spedition UMB si Tehnostrade – au in aceasta iarna contracte de deszapezire pentru majoritatea drumurilor nationale din zona Moldovei.

Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu nu a putut fi contactat.

Spedition UMB si Tehnostrade fac parte din asocieri castigatoare a sase contracte pentru curatarea de zapada in iarna 2012-2013 (sectiile de drumuri nationale (SDN) Bacau, Barlad, Botosani, Focsani, Galati si Iasi).

Valoarea totala a celor sase contracte este de 25,2 milioane lei, fara TVA, adica echivalentul a aproximativ 7 milioane de euro, cu TVA inclus.

Sursa: gandul.info

Comentarii
 • voi sunteti dusi cu pluta? daca Veyronul nu merge pe zapada de ce sa mai curat zapada? mai bine dau drumu la centrala sa nu inghete pina la primavara…si eu stau la UMBRArescu…

  • mai bhoule:
   *. Veyron are copchilu lui Casuneanu nu Umbrarescu…ala sta la Onesti asta la Adjud….deci documenteaza-te
   2. tu daca ai castiga * miliard ti-ai lua a doua zi o masina straina second si ti-ai incepe o vila…ca asa gindesc cei ce maninca rahat la comentarii….asta si-o luat un camion, castigul la bagat in doua din doua si-a luat cinci si tot asa…nu-i o rapandula ca tine sa iasa in oras si sa te vada fostele gagici ca ai masina straiana secondhand
   3.asta cu Veyronul nu sta si scrie baliverne pe net sii vin banii..da din coate se duce , face, promite, e un om activ care de multe ori nu doarme noaptea ca are sute de oameni de platit si statul roman il plateste cu sase opt luni intarziere lucrari facute cu banii lui…pe cind tu…….freci tasatura la un calculator la vreun birou la stat si te bucuri la cinsprezece milioane sii judeci pe altii……fa si tu la fel ca el sa vezi te duce capul ala prosst….

Adauga un comentariu