Actualitate

REGELE JUNGLEI! Catalin Morosanu a castigat concursul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

Publicat: 08 mart. 2015

Dupa ce au executat 3 probe scarboase si au servit o masa copioasa drept rasplata, vedetele au primit si vestea proasta. Toti trei au avut bagajele facute. Ruby, Dorian si Catalin au avut la ultima masa din jungla un adevarat festin: 3 hamburgeri imensi, 3 felii de pizza mari si o felie de tort cu ciocolata. Seara, dupa masa copioasa, Cabral si Bobonete au intrat in tabara din Africa pentru a elimina vedetele care s-au clasat pe locurile 2 si 3 si sa aleaga ‘Regele junglei‘. Ieseanul Catalin Morosanu a fost desemnat ‘Regele junglei’ de publicul din Romania! La final, s-a imbratisat cu Dorian: „Nu imi vine sa cred! Esti nebun la cap?” Luptatorul si-a facut cruce.

Timp de 1 minut, cele trei vedete au spus motivele pentru care merita sa fie votate pe ultima suta de metri. Dupa ce au tipat si scandat pe rand ca vor titlul, s-a oprit votarea pentru locul 3 care a fost ocupat de Ruby si a plecat din tabara intr-un minut: „Bravo, baietii! Va multumesc pentru tot!”

„Sunt cea mai fericita ca am ajuns pana aici. Ce frumos e platoul, de cand am vrut sa il vad. Pot sa mananc ceva de aici? Avem suc? Vreau si eu, va rog. As mai fi stat cu mancarea de azi. Acum mananc, fac refill si in 2 zile sunt pe picioare. Nu o sa uit experienta in viata mea! Va multumesc din suflet ca m-ati votat, jur ca nu ma asteptam. Ma simt cea mai fericita.

Aveam fata de zici ca eram o pizza Diavola. Zi si tu! Cum nu stii de la ce? Ma duc la hotel, imi fac o baie. E de la shakeul cu ochi de vaca. Imi e frica sa ma uit in oglinda, inca imi e frica. Nu sunt pregatita sa ma vad. Lipsa mancarii a fost cea mai grea, iubesc sa mananc si iubesc sucul. Nu beau apa deloc, aici am baut 2 butelcute de apa, atat, jur. Eu si acasa beau numai suc, fara apa, asa m-am obisnuit. Mi-e foame, da. Cu Gina m-am inteles cel mai bine, a fost sprijinul meu. Am fost prietene dinainte de jungla, dar aici ne-am cunoscut si mai bine. Ea m-a incurajat. Cred ca Dorian va fi regele junglei, dar si Morosanu merita. E prea tare”, a spus Ruby. Dupa ce a plecat din jungla, voturile au continuat pentru ceilalti doi concurenti. Cabral si Bobo au anuntat castigatorul dupa mai multe minute de suspans in care Dorian si Catalin au marturisit ca impart coroana intre ei si Ruby.

„Noi am impartit totul pana in ultima clipa, nu ca in alte showuri de afara”, a spus Dorian.

Comentarii
Adauga un comentariu