National

Regele Mihai I, scrisoare catre Hollande: Crima abatuta asupra Frantei, un act impotriva intregii omeniri

Publicat: 14 nov. 2015
Intregul continent are sufletul in doliu, iar crima abatuta asupra Frantei este un act impotriva intregii omeniri, apreciaza regele Mihai I, intr-o scrisoare transmisa, sambata, presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande.
„Sunt profund indurerat de tragedia pe care o traieste natiunea franceza. Un mare numar de oameni inocenti au platit cu viata faptul ca traiau intr-o tara libera. Intregul continent are sufletul in doliu, iar crima abatuta asupra Frantei este un act impotriva intregii omeniri. Familia mea si cu mine ne rugam pentru toti cei care au disparut, ca si pentru neconsolatele lor familii”, se afirma in scrisoarea regelui Mihai I, facuta publica de Biroul de Presa al Casei Regale, potrivit Agerpres.

Vezi si ULTIMA ORA: MAE anunta ca doi cetateni ROMANI au murit loading...

Comentarii
  • Salutam mesajul unui basinos senil care a nenorocit Romania si care se crede rege in secolul 21 in Romania.Sa traiti maiestate, Mihai Basinosu, iar tu si toti adeptii tai sa ne pupati in anus,pentru marea tragedie pe care ati facut-o poporului ROMAN atunci cind credeai ca esti rege intr-un moment de o extrema gravitate pentru poporul nostru.Sa ne pupati in rimele noastre naturale,mascaricilor.Lasa ,daca mori,ca indemn principelui Duda dorinta poporului roman.

Adauga un comentariu