National

Regele Mihai implineste 91 de ani. Vezi cum e sarbatorit

Publicat: 17 oct. 2012
1

Saptamana viitoare, pe 25 octombrie, Regele Mihai implineste 91 de ani, iar Casa Regala organizeaza o serie de evenimente pentru a celebra acest eveniment.

Marti, 23 octombrie, Majestatea Sa va primi titlul de Doctor Honoris Causa intr-o ceremonie ce va avea loc la Academia de Studii Economice. Principesa Mostenitoare il va reprezenta pe Rege la ceremonie. Dupa-amiaza, la ora 17.00, intr-un  mare centru comercial are loc lansarea volumului „Masinile Regelui”. Vor participa la lansare Majestatea Sa Regina Ana, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae.

Miercuri, 24 octombrie, Majestatea Sa Regele si Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare vor decora o serie de personalitati din Romania si din Europa.  Evenimentul va avea loc in Sala Regilor a Palatului Elisabeta miercuri, 24 octombrie 2012, la ora 10.15, ora 11 si ora 11.45. Vor participa la ceremonii si Altetele Lor Regale Principele Radu si Principele Nicolae. Tot miercuri, tot la Palatul Elisabeta, dar la ora 15.00, Majestatea Sa Regele va fi decorat cu „Emblema de Onoare” de catre Ministrul Apararii Nationale.

Joi, 25 octombrie, Majestatea Sa Regele va lua parte la ceremonia inaugurarii Pietii Regelui, aflata la intersectia soselei Kiseleff cu strada architect Ion Mincu. Evenimentul va avea loc la ora 11 si va fi organizat de Primaria Municipiului Bucuresti. Vor participa si Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae. Tot joi au loc, la Palatul Elisabeta, Majestatea Sa Regele si Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare vor decora o serie de personalitati din Romania si din Europa, la ora 15.15, ora 16 si ora 16.45.
Vor participa la ceremonii Altetele Lor Regale Principele Radu si Principele Nicolae. Ziua se incheie cu un concert de gala la Ateneul Roman. Cu ocazia zilei de nastere a Majestatii Sale, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza al patrulea concert anual de binefacere. Fondurile vor fi folosite pentru derularea proiectelor destinate tinerilor cu talent artistic. Evenimentul va avea loc la ora 18. Vor participa Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae.

Vineri, 26 octombrie 2012, Majestatea Sa Regele va acorda titlul de Furnizor al Casei Regale unor personalitati si companii din Romania.

Adauga un comentariu