Cancan

Reghe, ipostază emoţionantă cu cel de-al treilea copil. Antrenorul este topit după micuţul Liam

Publicat: 25 mai 2022
Reghe al treilea copil
Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii după ce iubita lui a născut un băiețel

Reghe, antrenorul Universității Craiova, a fost surprins într-o ipostază emoţionantă cu cel de-al treilea copil, născut recent de iubita lui, Corina Caciuc. Cu toate acestea, selecționerul este încă soțul Anamariei Prodan, cu care se află în plin divorț. Însă, Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii și trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit tată pentru a treia oară.

În urmă cu o săptămână, Corina Caciuc a adus pe lume cel de-al treilea copil al selecționerului Universității Craiova. În afară de Liam, Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca, din mariajul cu Mariana Pfeifer, și pe Bebeto – Laurențiu Jr, din căsnicia cu Anamaria Prodan. Însă în prezent, Reghe trece prin cele mai frumoase momente din viaţa lui, după nişte luni grele şi agitate, în care a fost implicat într-un scandal monstru.

Reghe, ipostază emoţionantă cu cel de-al treilea copil

Deşi se află în plin proces de divorţ cu Anamaria Prodan, care pare că nu se sfârşeşte prea curând, antrenorul Craiovei se bucură de cele mai frumoase momente. În urmă cu câteva zile, Corina Caciuc a născut un băieţel perfect sănătos, iar părinţii sunt în culmea fericirii.

Bucuria lui Reghe a fost împărtăşită şi pe reţelele de socializare, care a postat pe contul personal de socializare o imagine adorabilă cu fiul său și al Corinei Caciuc. În fotografie se poate observa că micuțul poartă un body alb, pe care este scris un mesaj înduioșător: „Îl iubesc pe tati”.

Reghecampf a dat tag în fotografia cu Liam, fiului său cel mare, Luca, dar și Corinei Caciuc.

Ce gest a făcut Anamariei Prodan după ce Corina Caciuc a născut

După ce a aflat de nașterea celui de-al treilea băiat de-ai lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a transmis acestuia un mesaj. Anamaria Prodan a declarat că îi dorește antrenorului să aibă și mai mulți copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea, care are 9 copii cu 4 femei!

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan.

Mai mult, pentru a le arăta tuturor că e foarte bine și a lăsat trecutul în urmă, Anamaria Prodan a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, alături de un tânăr misterios. În descrierea imaginii ea a scris „timp pentru familie”. Putem deduce de aici că e vorba de un prieten apropiat de-ai ei cu care își petrece timpul.
Adauga un comentariu