National

Regina Ana a fost externata

Publicat: 13 mai 2013
1

Majestatea Sa Regina Ana s-a externat, vineri, din spitalul elvetian unde fusese internata si se simte bine, au declarat surse apropiate Casei regale pentru TVR. Regina a petrecut mai multe zile intr-o clinica din Elvetia, dupa ce si-a luxat glezna.

27 de personalitati din lumea artistica, economica si sport au fost decorate de Principesa Margareta in numele Regelui Mihai la Castelul Peles. Au primit medaliile Regele Mihai I pentru Loialitate, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Cavaler, Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter si Decoratia Regala Nihil Sine Deo fotbalistul Ghita Hagi, primarul Capitalei Sorin Oprescu, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, IPS Calinic, actorul Radu Beligan si actrita Carmen Tanase, Margareta Paslaru, Marina Voica si altii, scrie rtv.net.

Ceremonia trebuia oficiata de Regele Mihai, insa Majestatea Sa a fost nevoit sa ramana in Elvetia alaturi de regina Ana.

Reegele Mihai si Regina Ana au petrecut Pastele in Elvetia, din cauza starii de sanatate a Reginei. De asemenea, din acelasi motiv, Regele Mihai a lipsit si de la ceremoniile organizate in Romania in data de 10 mai cu ocazia Zilei Regalitatii.

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a implinit, pe 18 septembrie 2012, 89 de ani, principele Radu scriind pe blogul personal ca aceasta este „cea mai longeviva sotie de rege sau domnitor din intreaga istorie a Romaniei”.

Adauga un comentariu