Secretele istoriei

Regina Elisabeta a II-a face diferente intre cele doua nepoate ale sale! De ce Meghan Markle este altfel vazuta decat Kate Middleton

Publicat: 22 mart. 2019
3

Chiar daca Printul Harry este nepotul ei preferat si Regina o simpatizeaza pe sotia lui, Elisabeta a II-a a Marii Britanii face totusi diferente intre Meghan Markle si cumnata ei, Kate Middleton

Recent, Ducesa de Cambridge a avut parte de prima ei iesire oficiala, la Colegiul Bush House Kings, din Londra, alaturi de Regina Elisabeta a II-a, lucru pe care deja cumnata ei, Meghan Markle, l-a bifat la scurt timp dupa casatoria cu Harry. Acest lucru, i-a facut pe toti sa concluzioneze, evident, ca sotia Printului Harry este preferata suveranei. Iata insa ca expertii in limbaj corporal spun altceva… Se pare ca Regina o considera pe Meghan Markle „nepoata zambareta si simpatica”, in timp ce pe Kate Middleton o considera egala ei.

Regina Elisabeta a II-a o considera pe Kate Middleton egala sa

Conform expertei in limbaj corporal Judi James, Regina le vede pe cele doua ducese putin altfel, Kate fiind tratata tot mai mult ca o viitoare regina. Chiar daca limbajul mimico-gestual al Reginei in public este destul de enigmatic, nu este chiar ceea ce se cheama „poker face”, iar in cadrul iesirii oficiale recente pe care a facut-o alaturi de Kate Middleton s-a putut face o comparatie clara in ceea ce priveste atitudinea Reginei Elisabeta a II-a fata de fiecare dintre nepoatele sale. A reiesit mai mult decat clar ca suverana Marii Britanii o priveste pe Kate Middleton de pe picior de egalitate, cele doua fiind extrem de asemanatoare in privinta comportamentului in public.

Suverana o respecta pe Kate…

Imitatia posturala, in oglinda, a unei persoane se produce ca semn de respect si afectiune, dar Kate si bunica ei au avut aceeasi mimica fara a se privi vreo clipa una pe cealalta – iar asta inseamna nu numai ca cele doua gandesc la fel, ci si ca intre ele exista o anumita relatie de prietenie, fiind si egale ca statut. Iar daca la asta adaugam si faptul ca, in aceeasi zi, cele doua s-au acoperit, in masina, cu aceeasi paturica, in timp ce Regina a pastrat permanent contactul pe parcursul discutiei, tabloul este complet.

… Iar pe Meghan o considera nepotica simpatica

In timp ce Regina si Kate Middleton au avut o pozitie identica, fara ca macar sa se fi privit, atitudinea suveranei fata de Meghan Markle nu este una de respect pe care-l arati unei persoane egale tie, ci, mai degraba, unui subordonat sau unui copil. Pe scurt, Regina o vede pe Meghan Markle ca pe nepotica zambitoare si amuzanta care o face sa rada, fiind condescendenta cu ea. Mai mult ca sigur, Elisabeta a II-a va fi foarte fericita sa-si petreaca timpul alaturi de Meghan, Harry si copilul lor, insa in ceea ce o priveste pe Kate, dominant este simtul datoriei, Ducesa de Cambridge fiind cea care va implini destinul, alaturi de Printul William, care va deveni Regele Marii Britanii.
Adauga un comentariu