Secretele istoriei

Regina Elisabeta a II-a si-a planuit inmormantarea! Este decizia finala!

Publicat: 06 ian. 2019

Gest uimitor! Regina a aprobat deja fiecare detaliu al funeraliilor sale!

„Fiecare detaliu de la funeraliile Reginei au fost aprobate de catre Regina. Nu cred ca a permis sa ramana ceva la voia intamplarii. Este decizia sa finala, imi imaginez”, a declarat expertul regal Mr. Bullen.

Ce se va intampla la moartea acesteia?

Elisabeta a II-a se afla pe tron din 1952, iar moartea sa va fi unul dintre cele mai perturbatoare evenimente din Marea Britanie a ultimilor 70 de ani.

Regina a trait suficient incat sa cunoasca 13 premieri ai Marii Britanii si 13 presedinti ai Statelor Unite. Acum are 92 de ani si – la un moment dat – domnia ei va lua sfarsit.

La moartea Reginei – pentru cel putin 12 zile – Marea Britanie va intra in doliu, isi va opri activitatea, expertii estimand pierderi pentru economia tarii de cateva miliarde de lire sterline.

Bancile si bursele de valori se vor inchide, BBB va anula toate emisiunile de comedie, Printul Charles isi va schimba numele, iar cuvintele din imnul national vor fi, de asemenea, schimbate.

Toate canalele BBB isi vor intrerupe programul pentru a face anuntul. CNN are deja materiale preinregistrate despre viata Reginei.

La 12 zile de la moartea ei, Regina va fi inmormantata, in cadrul unei ceremonii fastuoase, la care vor fi asteptati lideri din toata lumea. Aceasta a hotarat deja care va fi locul de veci, Daily Mail precizand ca poate fi vorba de Sandringham, Balmoral, in Scotia, sau Capela St. George din Windsor, langa mormantul tatalui sau, Regele George al VI-lea.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit