Secretele istoriei

Regina Elisabeta face diferente intre nepotii sai. De ce il prefera mai mult pe Printul Harry

Publicat: 27 iul. 2018
3

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Regina Elisabeta o place mult pe Meghan Markle! Recent, Regina Elisabeta le-a dat un cadou inedit lui Meghan Markle si Printului Harry.

Suverana a fost extrem de bucuroasa atunci cand Printul Harry, nepotul ei cel mic, s-a casatorit cu fosta actrita americana, pe 19 mai.

Regina Elisabeta s-a dovedit a fi o bunica generoasa, asa ca a decis sa ii ofere Printului Harry si proaspetei lui sotii, Ducesa de Sussex, un cadou generos. Nu acelasi lucru a facut si pentru Printul William, care, cu siguranta, va avea ceva de comentat acum.

Regina Elisabeta, cadou inedit pentru Meghan Markle si Printul Harry

Conform Daily Mail, Suverana Marii Britanii le-a daruit o noua proprietate cu mare insemnatate istorica, dupa ce inainte le-a mai daruit drept dar de nunta conacul York Cottage, situat pe domeniul Sandringham.

Noua proprietate a celor doi amorezi poarta numele de conacul Adelaide Cottage.

Cladirea imensa se afla pe domeniul Castelului Windsor, acolo unde Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit pe 19 mai, in prezenta a peste 600 de invitati.

Se pare ca Meghan Markle si Printul Harry s-au declarat incantati de cadoul Reginei si chiar au de gand sa se mute acolo pe viitor.

Adauga un comentariu