Secretele istoriei

Regina Elisabeta o place mai mult pe Kate Middleton, decat pe Meghan? Ce o da de gol

Publicat: 19 mart. 2018

Tabloidele britanice dau atentie si la cele mai mici detalii cand vine vorba de Familia Regala. Acum, principala preocupare este legata de scrisoare Reginei Elisabeta a II-a in care si-a exprimat acordul oficial pentru casatoria lui Harry cu Meghan. O expresie folosita de Maiestatea Sa ar putea arata ca insa, ca o indrageste mai mult pe Kate Middleton, decat pe logodnica lui Harry.

N-ar fi exclus, de vreme ce nu oricine intra in gratiile Reginei, chiar daca nu arata mereu acest lucru. Observatia facuta insa de cei de la express.co.uk este destul de controversata, pentru ca Maiestatea Sa a parut destul de placut surprinsa de viitoarea sotie a lui Harry.

Diferenta se regaseste in scrisoare de consimtamant a Reginei Marii Britanii. Cand Printul William si Kate Middleton au cerut aprobarea pentru casatoria lor, Elisabeta i s-a adresat Ducesei de Cambridge cu urmatoarea formula: "loiala si mult iubita noastra Catherine Elizabeth Middleton". Catre logodnica lui Harry, regina se adreseaza simplu: "Rachel Meghan Markle". Sa fie acesta un semn discret ca Elisabeta a II-a nu prea i place pe Meghan?

Exista si o explicatie rationala. Se pare ca formula "Loial si mult iubit" se foloseste doar in cazul cetatenilor britanici. Cum Meghan este inca cetatean american, nu i s-a putut adresa cu aceasta formula oficiala. Si cu totii stim cat de mult tine Regina la eticheta, aproape in mod obsesiv.loading...

Adauga un comentariu