Secretele istoriei

Regina Elisabeta, ofensata de rochia de mireasa a lui Meghan Markle. Adevarul a iesit la iveala dupa documentarul nuntii regale de pe 19 mai 2018

Publicat: 21 nov. 2018
3

Cu toate ca au trecut luni bune de la nunta regala, acest eveniment inca este pe buzele fanilor.

Si totul datorita documentarului despre nunta regala de pe 19 mai 2018 care a fost facut public in urma cu cateva saptamani. Acum a iesit la iveala un nou detaliu intim din cadrul Familiei Regale a Marii Britanii. Regina Elisabeta a fost ofensata de rochia de mireasa a lui Meghan Markle.

Va intrebati de ce? Ei bine, daca ati fost atenti, rochia de mireasa a lui Meghan Markle a fost alba ca zapada. Si, daca esti un om de eticheta care tine la protocolul regal, asa cum e Regina Elisabeta, ai stii ca, odata casatorita, o femeie nu mai este pura. Asa cum rochia alba de mireasa simbolizeaza.

Cu toate ca Meghan Markle a mai fost casatorita in trecut, rochia ei a fost alba ca zapada. Acest lucru a ofensat-o pe Regina Elisabeta care, dupa ce a acceptat-o pentru nepotul ei, se astepta la putin bun simt cand vine vorba de nunta.

Surse de la Casa Regala a Marii Britanii sustin ca Regina Elisabeta se astepta ca rochia de mireasa sa aiba alta culoare. De exemplu, regina credea ca Meghan Markle va opta pentru culoarea sampaniei sau un roz extrem de pal, sustine mirror.co.uk.

Meghan Markle s-a casatorit cu producatorul Trevor Engelson in 2011. Cei doi au avut o relatie de 7 ani, iar mariajul lor a durat doar 2 ani. La nunta, ducesa de Sussex a avut o rochie de mireasa alba.

Cu toate ca a mai fost casatorita o data, graviduta Meghan a purtat la a doua nunta tot o rochie alba, stanjenind-o pe Regina Elisabeta in toata lumea.

Adauga un comentariu