Magazin

Regizorii „Game of Thrones” dau detalii despre ultimele 2 sezoane ale serialului

Publicat: 29 iun. 2016
1

David Benioff si D.B. Weiss, regizorii celebrului serial difuzat de HBO „Urzeala Tronurilor”, au rupt tacerea si au vorbit despre ce se va intampla in urmatoarele sezoane inspirate din cartile lui George RR Martin.

Duminica seara a fost difuzat ultimul episod din sezonul VI al serialului ultra popular „Urzeala Tronurilor„, iar fanii deja fac speculatii cu privire la soarta personajelor preferate din show.

Acum, David Benioff si D.B. Weiss, regizorii serialului, au oferit cateva detalii publicului, spunand ca se astern zile negre in Westeros.

Intr-un interviu acordat publicatiei Deadline, cei doi regizori au confirmat ceea ce deja se stie: in ciuda faptului ca Ramsay si Walder sunt morti, adevarata lupta abia acum incepe, odata cu venirea sinistrului Rege al Noptii, liderul Umblatorilor Albi.

Totusi, cei doi au explicat ca el nu va fi la fel de crud precum Joffrey sau la fel de sadic ca Ramsay, ci ca este mai mult o forta negativa a naturii, in niciun caz umana.

„Nu cred ca Regele Noptii este atat de rau ca oamenii, este Moartea insasi. Nu este ca Joffrey si nici ca Ramsay. Nu mai este fiinta umana. Pentru mine, raul vine atunci cand ai de ales intre bine si rau, dar alegi raul. Regele Noptii nu are de ales, a fost creat asa si asta este el. In unele feluri, el reprezinta doar moartea, venind dupa toata lumea”, a declarat Weiss.

Cei doi regizori au tachinat: in ciudat faptului ca Zidul nu le permite mortilor/ Umblatorilor Albi sa treaca dincolo, Regele Noptii are resurse incredibile si avertizeaza ca daca Salbaticii au putut sa treaca de Zid, atunci si Lordul Noptii cu armata sa de Umblatori Albi va putea.

In ceea ce-i priveste pe cei vii, Beinoff afirma ca sinuciderea lui Tommen a frant ultima ramasita de umanitate din inima lui Cersei, iar acum, noua Regina a Westerosului va fi complet schimbata.

„In timp ce Cersei a facut cu siguranta lucruri oribile in viata ei si poate fi o persoana extrem de cruda, singurul lucru uman la ea era faptul ca isi iubea cu adevarat copiii. Acum, sunt morti toti si cred ca asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fara copiii ei? Raspunsul il veti afla in sezonul urmator. Asta este tot ce pot spune momentan, daca intru in detalii, dezvalui prea multe”, a adaugat Weiss.

Desi nu au mentionat cu exactitate ce se va intampla cu Mama Dragonilor, au facut aluzii la Lady Olenna, care acum isi deplange familia, in special nepotii. Aceasta cauta sa se razbune pe Cersei, iar in ultimele cadre ale episodului 10 din sezonul 6, s-a vazut formandu-se o alianta intre Casa Tyrell si Casa Martell, care este de partea lui Daenerys.

David Benioff si D.B. Weiss au incheiat runda de detalii precizand ca au un final in minte si ca s-au concentrat mai mult pe scenele care conduc catre acesta, de cand serialul a depasit cartile lui RR Martin.

Serialul „Urzeala tronurilor”, premiat cu Emmy si bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadari ilegale, conform variety.com.

Daca Episodul final din al cincilea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” a generase cea mai mare audienta din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, in SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privita nu mai putin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Inca de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe motorul de cautare Google si cel mai dezbatut serial pe conturile retelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Adauga un comentariu