Diverse

„Regret foarte mult ca am revenit in Romania din strainatate, aici se simte ca mai predomina…” Mesajul acestei femei care s-a intors de curand in Romania a declansat multe reactii! Iata ce le adreseaza romanca celor care sunt in strainatate

Publicat: 17 iul. 2018
14

Eugenia Predoaica este intoarsa de curand in Romania dupa cativa ani petrecuti peste hotare. Ea a decis sa se intoarca sa deschida o mica afacere de familie. Incercare ei a dus-o la dezamagire si furie pe sistemul de administrare romanesc. Mesajul ei dur si direct a facut zgomot pe retele de socializare, este adresat tuturor romanilor din diaspora:

Romani din strainatate, nu reveniti in tara! “Nu veti fi sustinuti in nici un fel in initiativele pe care le veti lua pentru binele societatii, promisiunile care se fac pentru a ne intoarce in tara, sunt minciuni. Am venit in Romania sa-mi deschid o afacere, dar fiecare usa trebuia s-o deschid cu spaga.

M-am intors sa muncesc dar cei de la conducere cand aude ca vii de peste hotare, iti baga mana in buzunar. Este doar cheltuiala de bani, suntem ademeniti cu granturi si ajutoare dar ne lovim de minciuna si coruptie. E dureros ce se intampla, chiar daca primesti cate ceva, impozitele enorme, te lasa fara bani in cateva luni.

Nu se merita de investit aici, este o greseala mare. Iti irosesti toata pasiunea in zadar, doar asta si asteapta, se uita la tine ca la un sac cu bani. Nu repetati greseala mea, este o amintire dureroasa.”
Adauga un comentariu