Eveniment-Social

Regulatoare de trafic

Publicat: 21 mart. 2008
1

Ieri, reprezentantii Primariei Iasi au primit vizita unei delegatii a companiei Siemens care si-a manifestat intentia de a contribui la realizarea unor proiecte in municipiu. „Au fost interesati de proiectele de investitie din oras din domeniul transporturilor si cel energetic si in special de faptul ca cei de la E.ON Gaz vor sa-si mute sediul la Iasi si astfel, zona le-a trezit un interes sporit”, a declarat viceprimarul Constantin Neculau.

Municipalitatea intentioneaza sa propuna reprezentantilor Siemens un program pilot ce ar contribui la fluidizarea traficului din intersectiile aglomerate din oras. „Dorim sa realizam impreuna un proiect pilot ce ne-ar putea furniza solutii pentru fluidizarea traficului. Siemens are tehnologia necesara ce ar ajuta la montarea unor regulatoare de trafic automatizate in intersectiile foarte aglomerate”, a precizat Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi. In cursul saptamanii urmeaza sa se stabileasca toate detaliile ce tin de acest proiect.

Comentarii
  • iar nichita ???? lasa-ne !!! ….. aifacut tot ce-i mai prost in iasul asta ….. s-a dus la vale de acnd esti tu primar !!! acum in campanie electorala te-ai gandit sa largesti 2 strazi ???
    socola trebuia largit de 3 ani cel putin !!! pacurariul la fel …. acum ce mai faci? ai montat zeci de semafoare inutile … la intrare in oras in bucium stai 85 de secunde de-aiurea !!!!
    da-ti demisia frate !!

Adauga un comentariu