Magazin

Reguli Feng Shui care te apara de rele la volan

Publicat: 27 ian. 2014
1

Desi poate parea amuzant sau ciudat la prima vedere, si in masina poti sa aplici principiile feng shui. Pana la urma, feng shui inseamna crearea unei energii pozitive, astfel ca in orice spatiu in care petreci mult timp, poti sa respecti regulile feng shui. 

Invata cateva trucuri de pozitionare a obiectelor feng shui din masina si afla ce trebuie sa faci pentru a schimba atmosfera. Astfel, vei putea tine la distanta evenimentele neplacute de la volan, conform specialistilor in domeniu.

Citeste si Legatura intre hormoni si nervozitate

Ce muzica se asculta la volan
Da drumul la muzica imediat ce urci in masina. Te vei simti mult mai bine, iar spatiul va parea revitalizant, nu apasator. In plus, muzica te ajuta sa fii binedispus, mai ales daca asculti melodii cu versuri optimiste.

Citeste si Semnificatia culorilor in feng shui

Ordinea aduce energie pozitiva
Principiile feng shui spun ca dezordinea este un dusman de temut al energiei pozitive. Curata frecvent carpetele, bordul si scaunele si strange lucrurile care sunt in plus in masina si inlocuieste-le cu mici obiecte feng shui. Preocupa-te atat de interiorul masinii, cat si de exteriorul ei si te vei simti mai relaxat si mai vesel la volan.

Citeste si Cele mai mari 5 greseli pe care le poti face in casa ta

Apa sa nu lipseasca din masina
Apa simbolizeaza, printre altele, si claritate in gandire. In plus, aceasta indeparteaza energiile negative din masina, create de dispozitivele electronice (ex.: telefonul mobil). Prin urmare, este recomandat sa ai o sticla de apa in masina si sa te hidratezi.

Vezi mai multe sfaturi feng shui aici.

Adauga un comentariu