Magazin

Reguli noi si surprize la „Romanii au talent”

Publicat: 06 mart. 2015
1

Romanii au talent. Cel de-al cincilea sezon al show-ului „Romanii au talent” va fi difuzat la Pro TV incepand din 13 martie, de la ora 20.30, oferindu-le telespectatorilor mult divertisment, noi reguli si noi jurati, intre care se numara si Mihaela Radulescu.

Mai multe surprize, un decor impresionant, noi reguli, un nou juriu care este pregatit sa gaseasca cel mai talentat roman si spectacol desavarsit vor fi prezente in cel mai urmarit show de televiziune din Romania, potrivit Pro TV.

Una dintre noutatile acestui sezon este golden-buzz-ul – butonul auriu pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului.

Cea mai mare noutate a sezonului al cincilea al emisiunii „Romanii au talent” este reprezentata de componenta juriului. In acest sezon, Andrei si lui Andi Moisescu li s-au alaturat Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis.

Cu patru jurati – si regulile concursului au suferit modificari in ceea ce priveste selectia talentelor. In situatia in care un concurent primeste patru „Da” din partea juriului, acesta va merge mai departe in competitie. La fel se va intampla si cu trei „Da” obtinuti. In cazul in care exista doi „Da” si doi „Nu”, concurentul va merge mai departe doar in cazul in care un jurat isi va schimba votul „Nu” in „Da”. In situatia in care acesta nu este convins de prestatia si talentul concurentului si decide sa isi pastreze votul „Nu”, concurentul va parasi lupta pentru castigarea titlului de cel mai talentat roman si a premiului de 120.000 de euro.

Comentarii
Adauga un comentariu