Secretele istoriei

Relația de acum a Prințul Harry și Meghan Markle cu Familia Regală

Publicat: 21 dec. 2020
Printul Harry si Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle au trecut prin momente de foc cu familia Regală Britanică.

Prințul Harry și Meghan Markle au trecut prin momente de foc cu familia Regală Britanică. Zvonurile potrivit cărora cei doi ar fi la cuțite cu apropiații au fost însă de curând infirmate. La fel ca în orice familie, aceștia au lăsat toate problemele în urmă, și în preajma sărbătorilor, s-au apropiat și mai mult de rudele lor.

Meghan Markle și Prințul Harry au o relație mult mai bună acum cu Familia Regală, în special cu Prințul William și Kate Middleton, cei patru având foarte multe probleme în trecut.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au apropiat de Familia Regală

O sursă a dezvăluit pentru Vanity Fair că William și Harry au vorbit foarte des în ultima vreme, iar Meghan Markle și Prințul deja le-au trimis cadourile pentru sărbători Ducilor de Cambridge și micuților săi. „Nu mă îndoiesc că se vor apela pe video reciproc de Crăciun.”, a adăugat aceeași sursă.

Aceeași sursă confirmă că Meghan Markle și Harry vor petrece ziua de Crăciun alături de mama fostei actrițe, Doria Ragland, iar Ducesa se va ocupa de bunătățile ce vor fi puse pe masa lor.  Ducele și Ducesa plănuiseră inițial să se întoarcă la casa lor, Frogmore Cottage, în decembrie, înainte de procesul pe care îl avea Meghan împotriva Mail on Sunday și Associated Newspapers, ce urma să aibă loc pe 11 ianuarie la Londra, dar acesta a fost amânat.

Meghan Markle, Prințul Harry, Kate Middleton și Prințul William nu au avut o relație lipsită de probleme. După ce Ducii de Sussex au decis să părăsească Familia Regală și să renunțe la îndatoririle și titlurile lor, a fost lansată cartea ‚Finding Freedom’, ce a creat o situație și mai dificilă.

Cât cheltuie Elisabeta a II-a pe cadourile de Crăciun

Din cauza pandemiei de coronavirus, în acest an, familia britanică nu se va întruni la Palatul Buckingham în număr mare. Cu toate acestea, anumite tradiții vor rămâne valabile și în acest an. Astfel, toată lumea va primi cadouri din partea reginei Elisabeta a II-a chiar dacă nu vor participa la întrunirea de la Palatul Buckingham.

Foștii angajați, de la Buckingham, spun că atunci când Elisabeta a II-a împarte cadouri, toată lumea se adună într-o sală încăpătoare din palat. Majestatea Sa trece pe la fiecare angajat şi îi mulţumeşte pentru serviciul adus familiei sale în timp ce îi dăruieşte punguţa cu cadouri. „Se aliniază toţi în faţa Reginei”, dezvăluie fosta angajată de la Palatul Buckingham. „Şi primesc un cadou de la ea. Le spune ceva de genul .”

Cotidianul The Sun a publicat o sumă destul de consistentă – 40.000 de dolari se duc pe cadourile oferite de suverana britanică la Palatul Buckingham în fiecare Crăciun.

În acest an este foarte posibil ca lista persoanelor care primesc câte un cadou de la regină să fie una mai scurtă. La fel se va întâmplă și în cazul cadourilor care vor fi mai puţin valoroase, însă cu siguranţă că nu va trece Crăciunul fără că fiecare dintre membri familiei regale britanice şi angajaţii lor să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă.

Adauga un comentariu