Cancan

Relaţia dintre Viviana Sposub și George Burcea, trecută la secret. Decizia aparţine șefilor de la PRO TV.

Publicat: 25 sept. 2020
George Burcea la emisiunea Ferma de la Pro TV
Şefii de la PRO TV au cerut ca relaţia dintre Viviana Sposub şi George Burcea să fie ţinută în secret.

Şefii de la PRO TV au cerut ca relaţia dintre Viviana Sposub şi George Burcea să fie ţinută în secret. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la „Fermă”. Cele două vedete par să calce pe urmele foștilor concurenți Brigitte și Florin Pastramă.

Deşi George Burcea nu şi-a finalizat din punct de vedere legal relaţia cu Andreea Bălan, actorul se comporta ca un burlac veritabil.

Viviana Sposub și George Burcea sunt într-o relaţie?

Pe platourile de filmare ale show-ului ”Ferma”, fostul soț al Andreei Bălan ar fi dezvoltat sentimente frumoase pentru sexoasa prezentatoare Viviana Sposub.

Potrivit unor informaţii făcute publice de cancan.ro, relaţia dintre Viviana Sposub şi George Burcea trebuie ţinută la secret până la difuzarea ultimului episod al show-ului TV. Din câte se pare, șefii de la PRO TV ar intenționa să dea un ”boom de presă” cu povestea lor de dragoste, așa că le-ar fi interzis celor doi îndrăgostiți să apară ca un cuplu în public.

Rămâne de văzut dacă, într-adevăr, cei doi vor merge până la capăt, precum Brigitte și Florin Pastramă, care s-au căsătorit după ce s-au cunoscut la „Fermă”.

George Burcea s-a dat de gol și a spus acum adevărul despre sărutul cu Viviana Sposub

George Burcea a spus adevărul despre sărutul cu Viviana Sposub de la Fermă. Apropierea dintre cei doi a stârnit mult controverse în rândul fanilor emisiunii. Într-un interviu acordat recent, actorul a vorbit despre sărutul cu focoasa asistenta dar şi despre posibilitatea de a se îndrăgosti în emisiune.

Fostul soţ al Andreei Balan a dat cărţile pe fata şi a mărturisit care este scopul pentru care s-a înscris la Fermă.

„Nu am venit în Fermă cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv.

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tânăr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu” a spus George Burcea, pentru click.

Viviana Sposub a spus tot adevărul despre sărutul cu George Burcea: „Eu când mă îndrăgostesc, uit de tot!”

Viviana Spospub, concurentă la emisiunea „Fermă”, dezminte zvonurile potrivit cărora între ea și George Burcea s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste.

Chiar dacă George și Viviana nu au confirmat că au o relație, cei doi sunt singuri, sunt tineri și se pot prinde foarte ușor în mrejele dragostei.

Pentru a potoli imaginația curioșilor care i-au cuplat deja, Viviana a explicat, după prima ediție a show-ului „Fermă” că interesul ei este să câștige marele premiu al emisiunii, nicidecum să-și găsească un partener.

Adauga un comentariu