Viata de cuplu

Relatia ta nu mai merge? Iata cateva motive pentru care ar trebui sa-i spui ADIO!

Publicat: 04 ian. 2013
7

De cele mai multe ori sa ramai intr-o relatie in care nu esti fericit este o idee proasta, deoarece nimic bun nu poate iesi dintr-o astfel de situatie, pentru ca nimeni nu este fericit. De obicei, in absenta unui motiv important, cum ar fi un copil, este o greseala sa ramai intr-o relatie care nu te face fericit.

O relatie nefericita se distinge prin certuri dese, indiferenta si absenta pasiunii sau a afectiunii. Chiar daca esti de multi ani cu persoana respectiva, chiar daca te temi sa nu ii ranesti sentimentele celuilalt, niciun motiv nu este suficient de bun ca sa ramai intr-o relatie care nu te face fericita.

Facand un compromis si ramanand intr-o relatie nefericita te ranesti si pe tine si pe partenerul tau.  Asa ca, daca esti intr-o astfel de relatie si gandul despartirii te face sa te simti eliberata, atunci ia in serios aceasta varianta si sa fa acest pas.

Trebuie sa iti amintesti ca este nevoie sa scapi de ce e rau in viata ta ca sa faci loc lucrurilor bune. Asta inseamna ca pentru a cunoaste alti oameni, a te indragosti din nou si a avea o noua relatie, trebuie sa iesi din actuala.

 

Adauga un comentariu