International

Relatie controversata. Printesa Norvegiei are un nou iubit, care se pretinde a fi saman

Publicat: 18 mai 2019
1

Printesa norvegiana Martha Louise are un nou iubit. Pana aici nimic anormal, in ciuda faptului ca printesa a ajuns la 47 de ani, dar cand proaspatul iubit afirma ca vorbeste cu spiritele, are puterea de a accesa nivelul subatomic, ca poate reduce procesul de imbatranire si chiar ca a vindecat cazuri de cancer, lucrurile se complica un pic…

Martha Louise, fiica regelui Harald si a reginei Sonja si sora mai mare a printului mostenitor Haakon, a starnit multe controverse de-a lungul anilor si a fost acuzata ca-si foloseste statutul regal pentru a face bani.  Martha Louise si Durek Verett au confirmat faptul ca au o relatie romantica prin intermediul retelei de socializare Instagram, duminica noapte.  Durek Verrett, in varsta de 44 de ani, fiul unei norvegiene de origine indiana si al unui barbat originar din Haiti, se autointituleaza drept ”ghid spiritual si tamaduitor cu har“ si ”saman de generatia a sasea“, iar printre clientii sai s-ar numara si celebritati precum Gwyneth Paltrow. 

Cei doi iubiti imbina deja utilul cu placutul, aflandu-se intr-un turneu intitulat ”Printesa si Samanul“,  in care, pentru doar 70 de dolari, auditorul ”intr-o calatorie prin misterele vietii, prin exercitii samanice, va fi consiliat despre cum sa-si accesezi puterea interioara, activandu-si divinitatea”.

Acest nou derapaj al Printesei Martha Louise au starnit reactii puternice din partea presei si a opiniei publice norvegiene.
”Din fericire, Norvegia a permis chiar si figurilor regale sa iubeasca pe cine vor. Si aceasta libertate de alegere include samani. Nu aici este problema. Afacerea comerciala, neo-religioasa pe care o face cu samanul Durek, pe de alta parte, are toate motivele sa fie criticata“, a scris jurnalista Ingeborg Senneset de la publicatia Aftenposten. O alta critica vizeaza faptul ca cei doi folosesc Biserica St. Petri din Stavanger pentru actiunile lor samanice. 

Adauga un comentariu