Magazin

RELATIE SCANDALOASA intre sotia unui PREOT si un BOSCHETAR alcoolic! In cele din urma preoteasa si-a recunoscut vina

Publicat: 26 sept. 2016
Boschetarul pe care milostivul vicar Matthew Taylor l-a adapostit in locuinta sa si pentru rezolvarea necazurilor caruia s-a rugat in biserica a povestit prin presa din Marea Britanie ca trait o poveste de iubire intezisa cu doamna preoteasa.

Citeste si: Preot acuzat ca isi bate crunt sotia cand se imbata. Ce le-a spus preoteasa magistratilor – FOTO

Sandra Taylor din Northants, Anglia, s-a amorezat de Ivan Mascarenhas, 49 de ani, un alcoolic ramas pe drumuri – dupa ce fosta sotie l-a alungat din domiciliul conjugal – pe care cu acordul, sotului sau, vicarul, l-a gazduit o vreme intr-o anexa a casei parohiale.  „Nu ne-am putut controla pornirile. Stiam amandoi ca este gresit si ca nu ar fi trebuit sa se intample. Mi-e rusine mai ales ca Matthew este prietenul meu si a fost extraordinar de generos cu mine”, a declarat Ivan Mascarenhas pentru „The Sun”. Cei doi amanti s-au cunoscut intr-un centru pentru dependentii de droguri si alcool aflat sub patronajul bisericii conduse de Matthew Taylor.

Citeste si: El este musulmanul care a ABUZAT VERBAL o femeie pentru ca purta blugi mulati! La tribunal, sotia lui era imbracata… – VIDEO

Preoteasa in varsta de 41 de ani a fost cea care si-a convins sotul sa-l gazduiasca pe nefericitul ramas fara un acoperis deasupra capului si tot ea il chema adesea inapoi pentru sex, prin mesaje erotice fierbinti, dupa ce boschetarul isi gasise o locuinta in apropierea casei parohiale. In cele din urma, cuprinsa de remuscari, sotia i-a marturisit vicarului pacatul comis, spunandu-i ca se simte profund „rusinata si intristata” de faptele sale. „Intr-o perioada intensa de stres, sotia mea, Sandra, s-a implicat intr-o relatie nepotrivita cu Ivan Mascarenhas, membru al unuia din centrele de reabilitare patronate de biserica. A fost o ratacire scurta careia cei doi i-au pus capat si pentru care Sandra se simte profund rusinata”, a declarat vicarul Taylor.
Adauga un comentariu