Actualitate

Relu Fenechiu, platit pentru refugiati neregulati

Publicat: 19 iul. 2011

@ Relu Fenechiu a plecat pe banii statului pana in Corfu pentru a participa la o conferinta cu titlul „Interceptarea si salvarea de pe mare a cautatorilor de azil politic, refugiatilor si imigrantilor neregulati” @ Acum cateva luni, deputatul liberal a participat la o conferinta despre corabiile scufundate care aveau impact negativ asupra mediului @ Dupa o perioada, a trecut la identificarea unor refugiati si la salvarea lor de pe mare @ Deputatul liberal Relu Fenechiu a reusit inca o data sa sparga toate topurile si sa ajunga in fruntea demnitarilor care participa la tot felul de conferinte doar de dragul de a se plimba peste hotare

Dupa ce a cautat corabii scufundate, deputatul liberal de Iasi, Relu Fenechiu, a cautat recent si cativa refugiati pierduti prin Europa. La inceputul lunii trecute, el a fost intr-un mic sejur in Corfu pentru a participa la o sedinta a Comisiei pentru refugiati a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, dupa care a tras o fuga la Strasbourg, pentru a discuta despre aceleasi teme. 
Bineinteles, liberalul nu s-a plimbat pe banii sai, ci a avut totul decontat de la bugetul Camerei Deputatilor, cazarea, transportul, decontul aferent zilelor cat a discutat despre refugiati. Fenechiu nu s-a dus de unul singur, ci a fost insotit de cativa colegi parlamentari, probabil la fel de interesati ca si el de refugiatii din toata lumea. Ce a facut la cele doua conferinte? Cel putin intr-una a discutat despre „Interceptarea si salvarea de pe mare a cautatorilor de azil politic, refugiatilor si imigrantilor neregulati”.
Reporterii BUNA ZIUA IASI nu au reusit sa afle de la Relu Fenechiu cati refugiati a gasit prin statele europene, pentru ca demnitarul nu a raspuns la telefon.
Cati imigranti a salvat Fenechiu, ce beneficii a adus deplasarea acestuia pentru cei care l-au votat, nimeni nu poate sa stie! Cert este ca deputatul liberal a reusit inca o data sa faca ceea ce stie mai bine, sa se plimbe pe banii altora, dupa corabii si refugiati! Urmatoarea sesiune parlamentara la care ar putea participa deputatul liberal poate viza si impactul navelor extraterestre asupra culturilor de grau.

Dupa corabii

Interceptarea refugiatilor nu a fost singura tema care l-a propulsat pe Fenechiu in atentia opiniei publice. In urma cu cateva luni, acesta a participat la o conferinta care a avut ca tema… impactul corabiilor scufundate asupra mediului. Si in aceasta deplasare, in care nu a facut decat sa numere corabiile scufundate, Fenechiu s-a plimbat pe banii Camerei Deputatilor. Fie ca a fost vorba de cazare sau transport, demnitarul iesean a avut totul asigurat pentru zilele in care a cautat corabiile lui Amerigo Vespucci sau Cristofor Columb. Asta, in timp ce pe ieseni nu-i ajuta cu mare lucru sa afle ce impact au corabiile scufundate in viata lor.loading...

Comentarii
  • Bravo, Fene! Vinovati sunt cei pe care i-ai prostit. Insa, daca te inseala cineva prima oara, sa-i fie rusine, dar daca te inseala a doua oara sa-ti fie rusine. Tie, alegatorule care vei aplica stampila, gandeste-te de doua ori daca merita.

  • EU ZIC SA RAMII ACOLO SI POATE FACI SI TU CEVA PENTRU EI DACA TOT SUNT IMIGRANTI NEREGULATI.DACA VII INAPOI TE REGULAM NOI SA NU TE MNAI LAFAI PE BANII NOSTRI.CINE DRACU VOTEAZA ASEMENEA *******!!!DESTEPTATI-VA IESENI .ASTA SI PRIMARUL SUNT IMPLICATI IN EXCROCHERIA DE LA PALAS.

  • Ce nenorocit! CE nenorocit! DAAR CE NENOROCIITT! LA CATI BANI A FURAT DE LA STATUL ROMAN SI CATI BANI FACE PE SPATELE NOSTRU. SI LA CATI BANI FURA SI VA MAI FURA IN CONTINUARE TOT NU II AJUNG NENOROCITULUI SA-SI PLATEASCA O AMARATA DE EXCURSIE. PLATIM NOI CARE SUNTEM VAI DE CAPUL NOSTRU, SI ANIMALUL ASTA NU VREA SA-SI PLATEASCA MACAR O AMARATA DE EXCURSIE. VORBA DOMNULUI DE MAI INAINTE. RAMAI ACOLO SI NU TE MAI INTOARCE CA TE LINSAM ANIMAL DIN SPECIE PAROASA CE ESTI.FIU DE CATEA CE ESTI TU. OARE CUM ARATA CATEAUA CARE TE- FATAT. IN IAD SI IN FLACARI SA ARDA CATEAUA CARE TE-A EDUCAT IN SPIRITUL ASTA NENOROCITULE. NENOROCITULEEEE!!!

  • Pentru basinosii intelectuali sau pt cei in devenire va doresc sa vizionati -Romania te iubesc – Fabrici de intelectuali ratati VIZIONARE PLACUTA

  • Daca ar fi singurul dar e o adunatura de *** de indivizi ca el care consuma banii statului si nu fac nimic bun pentru aceasta tara.
    Pleaca ai nostrii,von ai nostrii noi ramanem tot ca prostii care ii voteaza ca vazi doamne e democratie iar fara ei chipurile nu ar fi democratie.

  • Daca ar fi singurul dar e o adunatura de *** de indivizi ca el care consuma banii statului si nu fac nimic bun pentru aceasta tara.
    Pleaca ai nostrii,vin ai nostrii noi ramanem tot ca prostii care ii voteaza ca vezi doamne e democratie iar fara ei chipurile nu ar fi democratie.

Adauga un comentariu